Adelina Chivu a renunţat! A refuzat orice ofertă!

De Libertatea.ro, pe

Adelina Chivu (32 de ani) a renunţat la cariera în televiziune în urmă cu şase ani, pentru a-şi urma soţul în lume, pe fostul fotbalist Cristi Chivu (34 de ani). La începutul acestui an însă, fundaşul s-a retras din sport şi întreaga familie s-a mutat în România. Când toţi se aşteptau ca Adelina să profite de ocazie pentru a reveni pe sticlă, frumoasa brunetă a refuzat orice ofertă din partea televiziunilor.

Adelina Chivu este topită după fetiţele ei, Anastasia (3 ani) şi Natalia (5 ani). Ca orice părinte, vrea să le fie alături copiilor în fiecare clipă, chiar dacă pentru asta înseamnă să renunţe la şansa de a reveni pe sticlă. De cum s-au restabilit în România, Adelina a fost bombardată cu oferte din partea posturilor de televiziune. Deh, cine nu s-ar mândri să o aibă în echipă pe nevasta marelui fotbalist Cristi Chivu? Cele mai tentante oferte au venit din partea posturilor Kanal D şi Antena 1.

I s-au promis salarii de câteva mii de euro, doar că Adelina nu s-a lăsat vrăjită de sumele ce i-au trecut pe la urechi şi a refuzat politicos.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!