Actrița Elvira Deatcu, confirmată pozitiv cu COVID-19

De Unica.ro, pe

Elvira Deatcu (48 ani), actriţa care interpretează personajul „Delia” din serialul Vlad a anunţat că a fost confirmată pozitiv cu COVID-19 alături de toţi membrii familiei ei.

„Ca să rămânem în «cordialitate cu adevărul», aşa cum frumos a spus-o un minunat preot, aş vrea să aflaţi de la mine, şi nu pe alte căi, că vineri, rămânând brusc fără gust şi miros, am făcut testul PCR şi ieri seară am aflat că testul COVID a ieşit pozitiv pentru toţi patru membri ai familiei mele”, a spus Elvira Deatcu, pentru Pro TV.

Îndrăgita actriță se află momentan în izolare și spune că starea de sanatate a ei și a familiei este bună.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Deşi mă aşteptam, şocul a fost destul de mare! Din fericire, avem o stare bună toţi, am făcut evaluarea care se cere într-o astfel de situaţie şi totul este în regulă. Suntem în izolare, fireşte, şi… optimişti că vom trece cu bine peste încercarea asta. Aveţi grijă de voi, de copii, părinţi şi de bunici. Vremurile sunt tulburi, ciudate, tensionate şi fiecare dintre noi învaţă în perioada aceasta o lecţie nouă despre bunătate, generozitate, fragilitate… Vă doresc sănătate”, a adăugat vedeta.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro