A născut Cristina Spătar!

De Unica.ro pe

Regina R&B, Cristina Spătar, a născut ieri, cu o zi mai devreme decât s-a aşteptat. Fericita mamă are acum un băieţel perfect sănătos, Albert, care a primit nota maximă la naştere, micuţul cântărind 3,550 kg şi măsurând 52 de centimetri.

Fericirea tatălui, Alin Ionescu, a fost una fără margini, el tremurând de emoţie în momentul în care şi-a luat băieţelul în braţe. Mai mult, soţul Cristinei a cumpărat toate florile dintr-o florărie şi i le-a dus la spital.
Cristina Spătar a născut cu o zi mai devreme decât se aştepta. Evenimentul s-a petrecut la Maternitatea Regina Maria din Bucureşti, acolo unde Albert, băieţelul cântăreţei şi al omului de afaceri Alin Ionescu, s-a grăbit să vină pe lume mai repede decât era aşteptat.
Albert, 10 la naştere
Ieri, la 4 dimineaţa, cântăreaţa şi-a luat bagajul care era deja pregătit şi a plecat de urgenţă la spital, împreună cu Alin. Regina R&B a intrat în operaţie la ora 8.00 dimineaţa, iar Albert a venit pe lume la ora 9.00. Micuţul cântăreşte 3,550 kg, are 52 cm şi a primit nota 10 cu felicitări.
„În viaţa mea nu am avut asemenea emoţii ca în momentul în care l-am ţinut în braţe. Cristinei i-am cumpărat o întreagă florărie de bucurie că micuţul e sănătos şi voinic. Îi voi lua şi un smarald, e piatra preţioasă care îi poartă noroc soţiei mele”, ne-a declarat, fericit, tăticul.
Sursa: libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat