6 vedete care au suferit de depresie postnatală

De Diana Sorescu pe

Cristina Spătar, Brooke Shields

Studii recente dezvăluie că aproximativ 75% dintre mămici trec imediat după naştere printr-o perioadă mai nefastă, datorată schimbărilor hormonale, pe care însă o depăşesc repede.

Există însă o categorie aparte ce prezintă simptome mult mai grave şi o destabilizare emoţională totală. Aceste proaspete mame dezvoltă depresia postpartum.

Printre ele se numără şi Cristina Spătar. Vedeta a încercat de nenumărate ori să rămână însărcinată, iar când această minune s-a produs, a fost în culmea fericirii.

Când micuţul Albert a venit pe lume, în loc să urmeze o perioadă de vis, s-a petrecut contrariul: timp de patru luni Cristina nu a lăsat pe nimeni să se atingă de bebeluş, a suferit de insomnii şi de tulburări de alimentaţie.

Din fericire, totul a trecut, Cristina având parte în tot acest timp de sprijinul soţului ei.

Brooke Shields a scris „Down Came the Rain: My Journey Through Postpartum Depression”, o carte cutremurătoare despre experienţa groaznică prin care a trecut după naşterea fiicei sale Rowan.

„Nu vroiam să îmi ating copilul şi aveam gânduri de suicid chiar şi atunci când vedeam o fereastră deschisă. A fost înfiorător”, mărturiseşte Brooke în paginile cărţii-jurnal.

6 vedete care au suferit de depresie postnatală
Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3