6 vedete care au suferit de depresie postnatală

De Diana Sorescu, pe

Depresia postnatală este o afecţiune gravă, ce trebuie tratată cu maximum de seriozitate. Iată 6 vedete care s-au confruntat cu această problemă delicată.

Gwyneth Paltrow, Ileana Badiu

Atunci când a născut-o pe Apple, primul ei copil, acriţa Gwyneth Paltrow a fost în al nouălea cer.

Din păcate, doi ani mai târziu, în 2006, când pe lume a venit micuţul Moses, lucrurile nu au mai stat la fel. Gwyneth s-a confruntat cu o teribilă depresie, ce o împiedica să îşi atingă bebeluşul ori să îi spună pe nume.

„Eram ca un robot. Nu simţeam nimic, nu aveam instincte materne, pur şi simplu nu puteam să mă apropii de el – a fost oribil. Iar acum când mă uit la poze cu Moses de la trei luni, nu îmi pot aminti nimic. Parcă sunt amnezică”, a declarat actriţa pentru o publicaţie de peste Ocean.

Noroc că soţul ei, Chris Martin, şi-a dat seama de gravitatea situaţiei şi a dus-o pe Gwyneth la o clinică, unde vedeta a primit ajutor psihologic specializat.

Foarte puţine vedete recunosc că au suferit de depresia postpartum, încă un subiect controversat, îndelung dezbătut de specialişti.

Ileana Badiu, fostă vedetă Antena 2, a admis că perioada sarcinii nu a fost deloc roz pentru ea, iar după naştere s-a confruntat cu numeroase episoade anxioase.

Din fericire, a trecut cu bine peste ele, iar acum este o mămică excelentă pentru Saşa.

6 vedete care au suferit de depresie postnatală

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3