Giulia Anghelescu

De Corina Buhagiar, pe

Giulia este o cântăreaţă din fosta trupă Candy care are acum o carieră solo. S-a născut pe 7 noiembrie 1984 la Galaţi. A păşit prima oară pe scenă la 6 ani, la spectacolul-emisiune Tip Top Minitop.
Tot în 1995, şi-a lansat prima casetă cu melodii compuse de Adrian Ordean şi Mihai Ochiu. În ’96, a făcut parte dintr-un trio feminin, iar în 1998, când clubul Giulia şi-a închis porţile, a devenit prezentatoarea unei emisiuni TV dedicată adolescenţilor.

În acelaşi an, au urmat alte succese: a câştigat preselecţia pentru Şcoala Vedetelor şi şi-a înfiinţat un alt trio, din care făcea parte Monica Andrei, viitoare componentă a trupei Candy şi Andreea Antonescu de la fostul Andre. Din păcate, formula nu a fost menită să reziste, foarte curând, fetele s-au despărţit.

În martie, 2000, Giulia s-a gândit să-şi viziteze un prieten din copilărie: Laurenţiu Duţă. Iniţial, Giulia îşi dorea un material solo, dar Laurenţiu i-a propus altceva: un nou trio, aşa a ajuns Giulia la Candy.

Începând din anul 2002, Giulia se mută în Bucureşti şi absolvă Colegiul „Gheorghe Lazăr”. Ulterior, s-a înscris la cursurile Facultăţii de Sociologie – Psihologie din cadrul Universităţii „Spiru Haret”.

În anul 2004 Giulia renunţă la trupa Candy optând pentru o carieră solo. Imediat lansează şi primul album solo intitulat „Giulia”, de ziua ei, pe 7 noiembrie 2004.

În octombrie 2004, Giulia devine co-prezentatoare la emisiunea „Cool-Mea Distracţiei”, la TVR2, ulterior fiind unic prezentator al emisiunii „Kiss Adventure” de la Prima TV. Giulia, alături de Andu Câmpu, a prezentat emisunea „Kiss my way”, de la Kiss FM. Cel de al 2-lea album a fost lansat în vara lui 2006 si s-a numit „Fluturi”.

Giulia a colaborat cu trupa DJ Project la piesa „Prima Noapte”, dar şi cu Marius Nedelcu (Ex Akcent) la piesa „Rain”. A lansat in vara lui 2008 al 3-lea album solo intitulat „Primul pas”. A participat la showul tv „Dansez pentru tine” unde a si castigat locul1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!