Taurii intră într-un nou ciclu de viață, care va dura șapte ani. Ce îi așteaptă până în 2023

Dacă nu știai deja, șapte reprezintă cifra maturizării. Așa se explică faptul că începem școala la vârsta de șapte ani, primim buletinul la 14 ani, iar în unele țări vârsta majoratului este la 21 de ani. Cu alte cuvinte, fiecare ciclu de șapte ani, reprezintă trecerea într-o perioadă mai avansată.

Citește și – Horoscop matrimonial 2017: Ce zodii se căsătoresc și ce zodii divorțează anul viitor

De la jumătatea lunii noiembrie, Taurii vor intra într-un nou ciclu al vieții lor, care va dura șapte ani. Iată ce le rezervă astrele acestor nativi până în 2023:

2016 – 2018

În această perioadă, reprezentanții zodiei Taur vor simți  impulsul novator care îi îndeamnă să facă schimbări, să aducă ceva proaspăt şi inedit în viaţa lor, să se reinventeze. Până la sfârșitul anului 2018, unii nativi se vor reorienta profesional, alții își vor forma sau își vor extinde familia, iar alții se vor muta într-o altă țară.

2018 – 2020

Între anii 2018 – 2020, Taurii vor continua să se adapteze la noul mediu. De acum, începe procesul de evoluție în adevăratul sens al cuvântului pentru ei și vor reuși să facă față cu brio noilor schimbări. Chiar dacă sunt nevoiți să investească foarte multă energie, vor reuși să îndeplinească tot ce și-au propus.

2020 – 2022

Această perioadă va fi marcată de echilibru și armonie în plan familiar pentru Tauri. După o perioadă agitată la nivel profesional, urmează doi ani de repaos, în care acești nativi se vor simți, în sfârșit, realizați pe plan  professional și vor dedica mai mult timp celor dragi.

2023

Al șaptelea an, vine cu introspecție, analiză a sentimentelor și intuiție pentru cei născuți în zodiac Taur. Ciclurile de șapte ani se aseamănă zilelor săptămânii, iar precum duminica, în 2023, Taurii trebuie să planifice strategia următorilor ani, în conformitate cu schimbările care s-au produs în viețile lor.

Citește și – Cea mai înțeleaptă zodie – Vărsătorul

Foto – 123rf

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: