Fiul lui Brigitte Sfăt îi ia apărarea lui Florin Pastramă, după ce a bătut-o în stradă pe mama sa. „Eu îl înțeleg”

De Unica.ro, pe
După ce Brigitte Pastramă a fost agresată fizic în parcarea unui hipermarket, săptămâna trecută, în Capitală, fiul acesteia șochează cu o declarație neașteptată. El spune că îl înțelege pe soțul mamei sale.

„Eu îl înțeleg pe Florin, mama te scoate efectiv din sărite. Oricâtă răbdare ai avea, oricât ai încerca să lași de la tine, acest om te termină psihic. Și eu am momente în care pur și simplu nu mai suport, dar e mama mea, totuși. Eu îl înțeleg, ea tratează pe toată lumea ca pe sclavi, toți suntem pionii ei. Dacă cineva nu face așa cum vrea ea, devine agresivă și începe să te toace până te distruge psihic. Trebuie să ai nervi extrem de tari ca să îi reziști”, i-ar fi mărturisit Robert unui apropiat, potrivit playtech.ro.

În urmă cu câteva luni, fiul lui Brigitte Pastramă anunța că vrea să-și dea mama în judecată. Tânărul își acuza mama că nu vrea să îi dea partea din moștenire care i se cuvine, acum că este major. „Dacă trebuie să mă judec cu ea (n.red Brigitte Pastramă), o voi face. Mai ales că am scris negru pe alb că trebuie să-mi dea 54.000 de euro. Aștept să văd dacă mi-i aruncă și pe ăia. (…) A investit bani în operații estetice, care au costat-o mai mult probabil decât mi-a scris mie în procură, decât moștenirea”, declara la vremea aceea Robert Sfăt, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena 1.

Fiul lui Brigitte Sfăt îi ia apărarea lui Florin Pastramă, după ce a bătut-o în stradă pe mama sa. „Eu îl înțeleg”
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!