Sprâncenele-pană, cel mai nou trend de beauty, lansat dintr-o joacă

Zilele trecute, Stella Sironen, blogger de beauty și make-up artist din Finlanda, a postat o fotografie inedită pe contul ei de Instagram, cu niște sprâncene ciudate, în formă de pană, spunând că acela este cel mai nou trend de beauty.

Chiar dacă Stella a făcut acest lucru în joacă, pasionatele de beauty de pe Instagram au luat în serios propunerea ei și, în doar câteva ore, au inundat rețeaua de socializare cu selfie-uri în care își etalau sprâncenele-pană.

Sprâncenele-pană, trendul care a cucerit Internetul

Astfel, în doar câteva ore, din joaca unui make-up artist, s-a născut un nou trend pe Internet. Iată, mai jos, o serie de imagini cu sprâncene-pană!

Mai întâi, iată fotografia de la care a pornit totul:

A post shared by Stella Sironen (@stella.s.makeup) on

La scurt timp după ce Stella Sironen a lansat, în glumă, noul trend în materie de sprâncene, pasionatele de beauty de pe Instagram și-au postat “operele de artă”. Sprâncenele-pană au devenit un must-have imediat!

Sprâncenele-pană presupun separarea în două a sprâncenei, pe orizontală, și, cu ajutorul unui produs de styling, așezarea firelor de păr într-o formă asemănătoare unei pene.

Împătimitele acestui nou trend de beauty au mers chiar mai departe și și-au decorat sprâncenele-pană cu sclipici, pentru un efect și mai spectaculos! Rezultatul nu este unul care să poată fi purtat pe stradă însă ar putea deveni un adevărat must-have al look-urilor pentru ocazii speciale. Totuși, doar timpul va decide asta…

A post shared by Maighan (@mai_chameleon) on

Foto: Shutterstock, Instagram

Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Frumuseţe

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: