Speak: “Am plâns de mai multe ori în brațele unei femei”

Invitat de Florentina Fântânaru la emisiunea ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars, Speak a vorbit deschis despre relațiile lui din trecut, dar și despre sensibilitatea lui. 

Artistul a mărturisit că este un bărbat sensibil și a recunoscut că plânge ori de câte ori ceva îl emoționează, chiar dacă, după unele păreri, asta l-ar face mai puțin bărbat.

„Eu sunt un băiat care plânge. Nu mi se pare nimic rușinos în asta. Sunt un om normal. Eu plâng și la filme. Plâng. Nu știu cum mă percep pe mine oamenii, dar eu sunt normal. Și am plâns de mai multe ori în brațele unei femei. Sunt foarte sincer”, a recunoscut Speak. El a vorbit și despre relațiile din trecutul lui.

”Odată ce s-a rupt o relație este foarte greu s-o repari. Și înainte de ultima relație, am mai avut relații de lungă durată, s-au mai rupt, ne-am împăcat și tot așa. Doar că după ce s-a rupt, s-a rupt, orice a fost în zadar. Nu mai cred în împăcare”, a spus cântărețul.

După ce a avut o relație foarte mediatizată cu Adelina Pestrițu, relație care s-a terminat în 2016, Speak a decis să nu mai vorbească în public despre viața lui privată. Chiar și așa, presa mondenă a scris despre relația lui cu una din dansatoarele sale, poreclită ”Libelula”, după piesa cu același nume a artistului.

 

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: