Prietena Luizei Melencu, o fată de 15 ani, este amenințată și atacată. Polițiștii ignoră cazul

De Unica.ro, pe

Noi detalii despre polițiștii care au ignorat dispariția Luizei Melencu. Jurnaliștii Libertatea dezvăluie iadul prin care trece prietena Luizei în timp ce poliția ignoră cazul ei.

Izabela, o fată de numai 15 ani, este amenințată și atacată de fostul ei iubit, care a intrat chiar și în curtea ei, noaptea, înarmat. Cuvintele pe care el i le adresează nu pot fi reproduse. Cu toate acestea, poliția din comuna Dioști, o amenință cu amenda tocmai pe victimă pentru că aceasta ar fi sunat prea mult la 112.

Izabela locuiește singură în casa părinților, supravegheată de un văr care stă alături și îi este tutore legal. Mama fetei lucrează în afara țării, iar tatăl ei a murit de cancer la începutul lunii iulie.

După decesul tatălui, Izabela a întrerupt relația cu un tânăr din sat în vârstă de 22 de ani, pe motiv că acesta era gelos și o lovea. Atunci au început amenințările. Când fata l-a blocat pe Facebook, individul a început să-i trimită amenințări prin intermediul prietenelor ei.

La începutul lunii iulie, bărbatul a intrat în curtea fetei, înarmat cu un par. Din fericire, ea nu era singură acasă. A fost lovit vărul ei, cel care îi este tutore legal. Poliția chemată prin apel la 112 a sosit după o oră și jumătate. “Polițiștii erau supărați că am sunat de două ori. Se răsteau la mine: vrei să îți dăm amendă? De ce suni de două ori?”, a declarat Izabela pentru Libertatea.

Este vorba despre aceiași agenți care s-au ocupat în primele zile de cazul Luizei Melencu și care i-au spus mamei speriate că fata a fugit cu un făt frumos. După ce s-au deplasat la casa Izabelei, în noaptea de la începutul lui iulie, ei nu au luat nicio măsură.

Și problemele fetei de 15 ani nu se termină aici. Citește mai multe despre acest caz pe libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!