Pacientă mutilată de falsul chirurg Matteo Politi. Dezvăluiri șocante ale colegilor lui

De Unica.ro pe

”Situația acestui impostor este mult mai gravă decât a prezentat-o presa. Și aici mă refer la mutilările pe care le-a efectuat în urma practicării medicinei fără drept”, spune doctorul Radu Ionescu, după dezvăluirile făcute de Libertatea.ro în legătură cu falsul medic italian Matteo Politi.

După ce ancheta Libertatea a fost publicată, iar subiectul a devenit viral, colegii falsului chirurg plastician Matteo Politi au făcut dezvăluiri șocante. Dr. Radu Ionescu, șeful Secției de Chirurgie Plastică de la Spitalul de Chirurgie Plastică și Ortopedie Medlife, a postat imagini cu sânii unei paciente care a fost inițal operată de impostorul italian.

Pacientă mutilată de falsul chirurg Matteo Politi. Dezvăluiri șocante ale colegilor lui

Imaginile sunt de-a dreptul șocante, pacienta fiind mutilată de Matteo Politi. Aceasta s-a prezentat la dr. Ionescu cerând ajutor pentru a remedia situația provocată de impostor.  Vezi imaginile pe libertatea.ro!

„Pe lângă rezultatul dezastruos estetic pe care îl are, are și o complicație locală care se numește necroză de areolă. Practic, în urma actului chirurgical se întrerupe vascularizația zonei pigmentare a sânului, determinând la nivelul acesteia o zonă cicatricială, mutilantă, extrem de greu de rezolvat chirurgical într-un timp ulterior”, a spus dr. Radu Ionescu.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro