Mesajul unei asistente de pe ambulanță după ce colega ei a făcut accident vascular pe tura de noapte

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Joi, 01 noiembrie 2018, 17:31
Marinela Tănase, o asistentă pe ambulanță din județul Teleorman, a postat pe pagina de Facebook un mesaj emoționant, după ce unei colege de la secția Interne din cadrul Spitalului din Zimnicea i s-a făcut rău în timpul turei de noapte și a fost dusă cu salvarea în comă la Alexandria, iar apoi la București. S-a constatat că femeia suferise un accident vascular cerebral după ruperea unei anevrism cerebral. 

Marinela Tănase FOTO: Facebook Marinela Tănase

Marinela a declarat pentru „Adevărul” că asistenta căreia i s-a făcut rău, acum internată în stare gravă la Institutul de Neurologie și Boli Neurovasculare din București, este un om „extraordinar de o mare bunătate și ca om, dar și în calitate de coleg”.

Marinela Tanase

Postarea Marinelei Tănase: „Privim cum se fac nedreptăți și cum suntem neînțeleși și solicitați maxim în timpul gărzilor, pentru că suntem puțini, pentru că cei care-ar trebui să ne înțeleagă nu ne iau în seamă, privim și tăcem. Până când și cu ce preț? Și-uite așa asistăm neputincioși cum o colegă de-a noastră, din spital, intră în comă în timpul turei de noapte. Până când mai băgăm capul sub nisip? Și pentru ce? De câte ori am scris câte ceva am primit aprobare doar din partea câtorva oameni, prea puțini pentru a reuși să facem lumină, prea puțini curajoși și demni. Să tăceam în continuare pe principiul: << dacă eu n-am pățit nimic, nu mă interesează>>. Mi-e lehamite! Fetele din spital se luptă cu câte 40 de bolnavi pe tură, nu mai vorbesc de UPU județean, noi ne zbatem cu câteva ambulanțe vechi și terminate și facem ture după ture să fie bine. Se știe prea bine cu ce probleme se confruntă sistemul și totuși muncim, muncim până la epuizare. De ce? Unde sunt banii? Banii pacienților pentru medicație, banii noștri înjumătățiți de impozite către stat, bani pentru care-ar trebui să se cumpere mașini, să se facă angajări, să se cumpere medicamente. Iertați-mă, sunt incoererntă, probabil, sunt după o tură de noapte, încheiată cu o veste urâtă. P.S. nu-mi cereți numele fetei, nu asta contează, în situații de-astea toți avem același nume sau ar trebui să învățăm din asta” , a scris Marinela Tănase pe pagina de Facebook.

 

 

Citește și: „Caz cutremurător la Bihor. Ce a găsit asistenta de pe ambulanță într-o casă de la țară” 

 „O tânără s-a angajat ca asistentă la spitalul în care a învins cancerul de două ori”

Sursă: Adevarul.ro

Sursă foto: Northfoto.com, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro