[Dă binele mai departe] ETi a oferit un moment de fericire in dulciuri cadrelor medicale si pacientilor de la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș

De Unica.ro, pe

    ​Producătorul de dulciuri ETi a oferit produse către cadrele medicale și pacientii de la Institutul Național de Boli Infecțioase” Matei Balș” din București, una dintre unitățile spitalicești aflate în această perioadă în linia întâi în lupta pentru tratarea celor diagnosticați cu COVID-19.

Au fost donate peste 57.000 de dulciuri și gustări sărate din gamele Wanted, Dare, Petito, Adicto, Puf și Crax.
Acum, mai mult ca niciodată, este momentul să fim solidari și să ne manifestăm recunoștința față de medicii și toate cadrele medicale care au grijă de sănătatea noastră și a celor dragi nouă.

”Le oferim aceste produse în semn de mulțumire pentru tot ceea ce fac în această perioadă de criză generalizată și le dorim să se bucure, în puținele momente de respiro pe care le au, de aceste gustări dulci, care să le dea un plus de energie în lupta cruntă pe care o au de dus în aceste zile”, declară reprezentantii ETi European Food Industries SA, filiala din România a producătorului internațional de dulciuri.

Pentru restul românilor, mesajul ETi în aceasă periooadă este #StayHome #StaySafe. Aceasta este singura cale prin care putem ajuta la stoparea pandemiei și diminuarea efectelor acesteia, astfel încât să putem reveni la viețile noastre de dinainte de coronavirus, cât mai repede și cu cât mai puține daune materiale, dar mai ales umane.

Și nu în ultimul rând, un mesaj pentru toți românii: #daretohavecouragetofight.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!