Soarele intră în zodia Rac pe 21 iunie 2018. Cum vor fi influențate zodiile de acest aspect

De Mădălina Manole pe 21 iunie 2018
Soarele intră în zodia Rac pe data de 21 iunie 2018, și va tranzita semnul până în 22 iulie, atunci când se va muta în semnul Leu. Este un aspect favorabil pentru toate zodiile, care va aduce energie și bună dispoziție, în special în relațiile cu familia și în ceea ce ține de locuință.

Soarele în tranzit prin zodia Rac vorbește despre întoarcerea la tradiții, la strămoși, chiar și la copilărie și vorbește despre relații karmice, evidențiind sentimente puternice, trăiri deosebite și decizii bazate mai mult pe emoții și mai puțin pe gândire rațională. Iată cum influențează tranzitul Soarelui prin Rac fiecare zodie în parte, în funcție de sectorul astrologic pe care se formează!

Berbec

Soarele va tranzita sectorul locativ și al relației cu membrii familiei, iar cei născuți în zodia Berbec își vor concentra atenția către rezolvarea și detensionarea situațiilor care privesc aceste domenii. Vor fi mai sentimentali, mai înclinați spre a-și ajuta rudele și vor dori să reamenajeze locuința.

Taur

Soarela va tranzita sectorul comunicării și al deplasărilor pe distanțe scurte, iar nativii Taur vor fi înclinați să plece într-o călătorie, vor demara acțiuni în acest sens și vor avea capacitatea de a dialoga la nivel înalt cu cei din jur. Nu sunt excluse deplasările în interes de serviciu, iar unii nativi pot începe un curs de perfecționare.

Gemeni

Soarele va tranzita sectorul banilor obținuți din muncă proprie, iar cei născuți în zodia Gemeni își vor canaliza toată energia pentru obținerea unor beneficii financiare, posibil chiar la locul de muncă unde au ocazia să demareze un dialog cu șefii în această privință.

Rac

Soarele va tranzita casa personalității, iar cei născuți în zodia Rac se bucură de energie și protecție astrală. Aspectul va dinamiza și axa relațională, iar nativii vor căuta să pună ordine în relații. Pe de altă parte, vor avea oportunități să se pună în valoare și să se facă remarcați.

Citește și – Ce se întâmplă în preajma zilei de naştere? Un aspect pe care nu l-ai observat până acum!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Ce face și cum arată astăzi Ana Maria Georgescu: „La o anumită scară, am fost și eu, la rândul meu, Eliza Doolittle”

Ce face și cum arată astăzi Ana Maria Georgescu: „La o anumită scară, am fost și eu, la rândul meu, Eliza Doolittle”