Electrostimularea – fitness fara efort!

De Revista Look, pe

Ei bine se poate sa slabiti fara sa depuneti decat un efort minim. Cum? Prin electrostimulare!

Electrostimularea – fitness fara efort!

Ei bine se poate sa slabiti fara sa depuneti decat un efort minim. Cum? Prin electrostimulare!

Ce este electrostimularea?
Specialistii au constatat ca 45 de minute de electrostimulare – un fitness pasiv – echivaleaza cu 5-6 ore de gimnastica fara intrerupere. Rezultate vizibile pot aparea chiar si dupa prima sedinta, pierzandu-se intre 1 – 4 cm.

Aparatul genereaza impulsuri electrice de intensitate, durata, amplitudine si frecventa reglabile (pre-programate si personalizabile) care se transmit la muschi prin intermediul unor electrozi aplicati pe piele.

Acesti electrozi sunt fixati prin benzi elastice in zonele cu problemele cele mai grave, abdomen, solduri si chiar pe sani (rezultand un efect de ridicare a bustului), obtinandu-se astfel un echilibru intre partile corpului cu surplus si cele normale.

Durata tratamentului este stabilita in functie de fiecare persoana in parte, de programul ce urmeaza a fi folosit. Se incepe treptat, cu intensitati mai mici, iar dupa ce musculatura s-a obisnuit cu tipul de contractii si cu intensitatile programului ales, acestea se maresc in functie de fiecare zona in parte pe care au fost aplicati electrozii.

Efectele electrostimularii
Rezultatele sunt vizibile dupa maxim 3 sedinte efectuate intensiv. O sedinta separata, care se desfasoara pe parcursul a 45 de minute costa 25 – 50 RON.

Dupa o serie de 12-14 sedinte se poate vorbi de o scadere considerabila in centimetri, iar dupa 26-28 sedinte rezultatele sunt similare unei liposuctii. Insa este foarte important ca aceste sedinte sa fie efectuate pentru inceput fara pauza, cu o frecventa de minim 3 sedinte pe saptamana.

In timpul tratamentului, pentru a elimina toxinele, este indicat sa bei minim 1,5 l lichid/zi, iar daca combini sedintele de electrostimulare cu o dieta alimentara adecvata, dupa un tratament se pot da jos pana la 2-3 kg fara efort!

Beneficii:
– tonifierea rapida a musculaturii de pe tot corpul;
– scadere in centimetrii localizata sau generala;
– ajuta la accelerarea functiilor organismului si a circulatiei sanguine;
– combate retentia de apa si determina eliminarea surplusului retinut in corp;
– amelioreaza vizibil nodulii celulitici;
– ajuta la redobandirea fermitatii si elasticitatii pielii.

Contarindicatii :
– Femei insarcinate
– Persoanele care au tija metalica sau stimulator cardiac
– Boli dermatologice
– Epilepsie

Raluca Iorga; Foto: Dreamstime

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!