Detoxifierea organismului – trei metode sănătoase

De Avantaje.ro, pe

Dacă vreţi să acceleraţi procesul natural de detoxifiere a organismului, vă recomandăm trei dintre cele mai eficiente metode de curăţare a corpului de toxine: apa, argila şi sarea amară.
Corpul uman are capacitatea de a elimina singur toxinele, dar din cauza alimentaţiei, a stresului şi a poluarii aerului, acest proces devine anevoios şi este bine să fie ajutat.

Iată trei dintre cele mai puternice metode de detoxifiere:

Argilă pentru detoxifierea organismului

Proprietăţile detoxifiante ale argilei au fost descoperite încă din antichitate, fiind folosită din belşug atât pentru uz intern, cât şi extern.

Despre argilă se spune că a fost înzestrată cu inteligenţă, pentru că odată intrată în organism merge direct la organul sau zona cu probleme şi începe să cureţe locul de toxine.

Cura cu argilă se urmează timp de 21 de zile, iar pliculeţele cu acest pământ miraculos se pot cumpăra de la plafar, sau farmacie.

Modul de preparare este unul simplu. Într-un pahar cu apă, se pune o linguriţă de argilă şi se lasă la decantat aproape 10 ore. Dimineaţa, pe stomacul gol, se amestecă apa cu argilă cu o lingură de lemn.

Apa argiloasă se bea pe nerăsuflate, iar micul dejun se serveşte după 15 minute.
Vezi continuarea pe avantaje.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!