Dr. Oz: 4 pastile de slăbit eficiente şi sănătoase

De Erika Chivu, pe

Da, există pastile de slăbit eficiente şi sigure pentru sănătatea ta. Dr. Oz îţi spune care sunt şi cum să le iei ca să obţii rezultatele dorite.
Faţă de alte pastile de slăbit, cele propuse de Dr. Oz nu îţi promit că vei slăbi peste noapte fără să faci efort. Acestea sunt mai degrabă nişte ajutoare binevenite în cura de slăbire. Dieta şi sportul rămân principalele atuuri, dar suplimentele te ajută să arzi grăsimea mai repede fără să pierzi masă musculară. Şi, foarte important, pastilele de slăbit recomandate de dr. Oz sunt sănătoase şi fără efecte secundare. Se găsesc şi la noi la farmacie sau magazinele naturiste.
Iată care sunt ele:

L- Carnitina

Este un aminoacid care se găseşte în carnea roşie, dar în cantităţi foarte mici. L-Carnitina ajută la transformarea grăsimilor în energie şi este utilă celor care fac şi sport. În plus, această substanţă scade colesterolul, protejează inima şi sistemul nervos, are efect antioxiant, deci este sănătoasă şi nu are efecte secundare, fiind recomandată pacienţilor cardiaci.
L-Carnitin Complex Hofigal, 20 lei
Liquid L-carnitine Dymatize, 59 lei

L-arginina

Este un aminoacid care contribuie la reglarea metabolismului. Studiile au arătat că L-arginina administrată celor care fac efort fizic reface echilibrul hormonal necesar pentru a slăbi şi a câştiga masă musculară. În plus, are nenumărate efecte benefice: protejează stomacul, păstrează elasticitatea vaselor de sânge, stimulează regenerarea celulelor, etc.
L-arginine Solaray, 45 lei
L-Arginina & Tribulus Terrestris, 17 lei

CLA (acidul linoleic conjugat)

Acest acid gras se găseşte în multe uleiuri vegetale, dar e greu să-ţi asiguri doza zilnica prin alimentaţie. Este util în special celor care au grăsime în zona abdomenului acumulată din cauza stresului. Pe lângă faptul că te ajută să slăbeşti, are efect antiinflamator şi anticancerigen.
CLA Dymatize, 80 lei
Tonalin XS-CLA, 116 lei

7-Keto DHEA

O altă substanţă care se găseşte în mod natural în organismul nostru, 7-Keto este un metabolit al hormonului DHEA. Suplimentul ajută la îmbunătăţirea metabolismului şi la transformarea mai eficientă a grăsimilor în energie.
7 Keto Fuel Twinlab, 101 lei
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!