Cum distrugi paraziții intestinali cu patru ingrediente

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 21 mai 2021, 14:07
Suntem expuși riscului de a lua contact cu organisme parazite în orice moment, ca urmare a mâncării sau a băuturilor pe care le consumăm. Din cauza lor ne putem confrunta cu tot felul de probleme de sănătate, motiv pentru care paraziții trebuie eliminați cât mai repede.

Ce sunt paraziții?

Paraizții sunt organisme care trăiesc pe sau în interiorul altor organisme și care ”fură” nutrienții acestor organisme. Iar corpul  nostru este plin de așa ceva, însă cei mai problematici sunt cei care ajung în stomac și intestine. Astfel de organisme pot provoca iritații ale pielii, probleme cu colonul, insațietate, oboseală, insomnie sau chiar dureri. Un alt pericol cu care ne putem confrunta atunci când avem astfel de paraziți în corpul nostru este procesul de eliberare a toxinelor, toxine care ajung în sânge, cauzând o sumedenie de probleme. În plus, aceștia se înmulțesc foarte ușor, deoarece cei mai mulți dintre ei depun ouă, motiv pentru care cu greu pot fi eliminați.

Citește și: Semne că ai paraziți în organism

Cum scăpați de paraziții din intestine?

Un produs anume ne scapă de paraziții care pot ajunge la un moment dat în organismul nostru. Este vorba despre un amestec cu miere, pelin, coajă de nucă și cuișore.

Ingrediente:

-2 linguri de miere.

-extract de coajă de nucă americană (stratul de deasupra cojii care protejează miezul și care poate fi obținut atunci când nuca se culege direct din pom. Atenție! Coaja trebuie să fie înnegrită. Dacă este verde nu acționează atât de bine).

200 miligrame de pelin.

500 miligrame de cuișoare pisate.

Cum îl preparați

Dizolvați extractul de coajă neagră de nucă în 500 de grame de apă fiartă, amestecați cu pelinul și cuișoarele.

Cum funcționează

Acest ceai face minuni în organismul nostru, alungând toți paraziții din intestine, datorită ingredientelor pe care le conține. Unul dintre cele mai importante roluri îl joacă sesquiterpene lactones, substanță care se găsește într-o doză foarte mare în pelin, și care are rolul de a ucide paraziții.  Membranele protectoare ale paraziților sunt distruse de acest element din compoziția pelinului.

Citește și: Condimente care ajută la absorbția vitaminelor

Coaja de la nucă este excelentă pentru eliminarea paraziților, întrucât stimulează digestia prin intermediul căreia paraziții se elimină.

Însă cele două substanțe nu afectează și ouăle paraziților. Aici intervin cuișoarele, care sunt bogate în uleiuri capabile să dizolve ouăle paraziților.

Foto: 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!