Cum îți cureți sângele de toxine cu doar două ingrediente

De Amelia Matei pe
Stilul de viață dezordonat pe care îl duce zi de zi, alimentația haotică și nesănătoasă și lipsa activității fizice ne fac să ne confruntăm cu tot soiul de probleme de sănătate.

Toxinele din sânge și arterele ”căptușite” cu grăsime sunt doar câteva dintre efectele acestui stil de viață. Nivelul ridicat de colesterol, care atrage după sine boli cardiace și circulatorii, dar și depunerile de grăsime care se pot vedea cu ochiul liber, pe pleoape, sub pleoape, sau în alte zone ale corpului, sunt câteva dintre priblemele cu care ne pute confrunta dacă nu suntem atenți la ceea ce consumăm zilnic.

În cazul în care ”răul” a fost făcut, există o soluție prin care putem scăpa de toxinele din sânge și ne putem scădea nivelul ridicat de colesterol.

Iată o rețetă excelentă pentru a rezolva această problemă, din două ingrediente pe care le avem în bucătărie sau care pot fi procurate cu ușurință.

Ingrediente:

3 Smochine

60 ml oțet de mere

Cum se prepară:

Medicamentul se prepară cu o seară înainte, pentru a putea fi consumat dimineața. Smochinele se scot din pachet și se înțeapă cu o scobitoare în mai multe părți. Într-un borcan sau într-un pahar de sticlă se pun cei 60 de mililitri de oțet de mere, după care se adaugă cele trei smochine.

Dacă acestea sunt lăsate la macerat de la ora 20.00, atunci trebuie consumate la 8.00, a doua zi. Deci, procesul trebuie să dureze 12 ore.

Trebuie să consumați doar smochinele, iar oțetul rămas poate di refolosit pentru încă o porție din acest remediu menit să curețe arterele și să scadă nivelul de colesterol. Oțetul rămas poate fi folosit doar pe o perioadă de 7 zile.

În cea de-a opta zi trebuie oțetul înlocuit cu alți 60 de mililitri de oțet de mere, după care tratamentul se mai ține încă o săptămână.

Deci, acesta este un tratament care durează timp de 14 zile.

În paralel cu remediul din smochine și oțet de mere încercați să urmați o dietă cât mai sănătoasă: mâncați alimente scăzute în colesterol și faceți multă mișcare. La două săptămâni de când ați terminat tratamentul.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro