Femeile de peste 30 de ani au libido foarte crescut

De Erika Chivu pe

Mihaela Rădulescu, Beatrice Rancea, Cristina Spătar, Eva Longoria, Nicole Scherzinger, Kylie Minogue, Demi Moore. Sunt femei atât de diferite care au un singur lucru în comun: le plac bărbaţii mai tineri.
Americanii le spun „cougar” – „pumă” în limba română – şi le dedică filme, emisiuni sau seriale precum „Cougar Town”. Chiar dacă nu mai au chipul proaspăt şi lipsit de riduri ca la 20 de ani, nici abdomenul perfect sau picioarele lipsite de celulită, ele consideră că cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor nu a trecut, ba din contră, abia acum urmează.

Femeile de 30-40 de ani sunt mai „zburdalnice”

Şi studiile dovedesc că „pumele” au dreptate: femeile de 30-40 de ani au un libido mai mare decât cele mai tinere şi în plus sunt mai îndrăzneţe, au mai multe fantezii şi mai multe aventuri. Într-un cuvânt, sunt mai „zburdalnice”, dupa cum spun cercetătorii.

Femeile trecute de o anumită vârstă sunt mai conştiente de faptul că timpul trece în defavoarea lor, aşa că sunt hotărâte să nu mai piardă nicio zi şi să se bucure din plin de viaţă pe toate planurile, dar mai ales în relaţiile cu bărbaţii.
Cum au ajuns cercetătorii la această concluzie? Cele 900 de femei studiate au fost împărţite în trei grupe de vârstă: 19-26 de ani, 27-45 de ani şi peste 45.

Conform sondajelor, femeile între 27 şi 45 de ani aveau o viaţă sexuală mult mai bună decât celelalte categorii: se gândeau mai mult la sex, aveau mai multe aventuri şi în general făceau sex mai des. Cercetătorii au concluzionat că libidoul unei femei se îmbunătăţeşte pe măsură ce ceasul biologic ticăie mai tare. Cu alte cuvinte, femeile care se apropie de sfârşitul perioadei fertile încearcă, în mod inconştient, să profite de timpul rămas.

Chiar dacă tu nu îţi doreşti copii, corpul tău are propriile lui dorinţe.

În plus, corpul tău şi subconştientul te atrag către bărbaţi mai tineri fiindcă alături de ei ai mai multe şanse la un moştenitor sănătos tun. Dacă un barbat de 40 de ani poate fi un tată mai bun, unul de 20 de ani îi va transmite copilului cele mai bune gene.

Şi nici bărbaţii de 20 de ani nu sunt indiferenţi la farmecele femeilor trecute de 30, care sunt lipsite de inhibiţii şi ştiu foarte bine ce vor în dormitor.

Vedete care preferă bărbaţii mai tineri

Aşa s-ar explica apariţia tot mai multor femei, faimoase sau anonime, care cuceresc bărbaţi mai tineri chiar şi cu 10 ani.

Dacă ne îndreptăm privirile care vedete autohtone sau de la Hollywood exemplele sunt foarte multe. Ajunge să ne gândim la Mihaela Rădulescu, care a ţinut săptămâni în şir primele pagini ale ziarelor prin relaţia cu mai tânărul Dani Oţil.

De asemenea, Beatrice Rancea şi Cristina Spătar ar putea intra în categoria „cougars”, ambele fiind cu opt ani mai în vârstă decât partenerii lor.

La Hollywood exemplele sunt şi mai multe: Eva Longoria e cu şapte ani mai în vârstă decât soţul ei, baschetbalistul Tony Parker; pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton este tot cu şapte ani mai tânăr decat partenera lui, Nicole Scherzinger, de la Pussycat Dolls. Madonna, Demi Moore, Mariah Carey, Courtney Cox, Halle Berry sunt şi ele faimoase pentru relaţiile cu bărbaţi mai tineri.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro