Ritualul de îngrijire al INNEI

INNA este una dintre cele mai de populare cântărețe, iar mare parte din succesul ei nu se datorează numai muzicii, ci și imaginii impecabile, pe care și-o menține cu multă grijă și atenție. Vezi care sunt trucurile ei de înfrumsețare și de îngrijire după zborurile lungi cu avionul, întreprinse datorită concertelor din întreaga lume.

 

Ritual cosmetic

Folosesc de fiecare dată demachiant, soluție micelară și apă termală, precum și cremă hidratantă și unt de corp. Sunt esențiale pentru ca pielea să fie curată și hidratată după ce o supun multor zile de make-up sau de zbor. Uneori folosesc și contur lichid mark. Mega Effects pentru a-mi evidenția ochii.

Produse din portfard

Întotdeauna port la mine mascara mark. Big&Daring by AVON, fond de ten, lipstick mark.bold sau balsam de buze și kit duo mark by AVON pentru sprâncene.

După o noapte albă

În primul rând, recuperez somnul. Consider că somnul mă ajută și să îmi recapăt energia, dar și să mă odihnesc. Apoi mă hidratez mult cu apă, freshuri și din când în când aplic niște măști pe bază de ingrediente naturale.

Remediu pentru zboruri lungi

Când petrec mult timp zburând cu avionul, crema hidratantă și apa termală îmi ajută tenul de fiecare dată.

inna foto gabriel hirit Foto: Gabriel Hiriț

Esențe favorite

Eu nu prea folosesc parfum, în general, dar îmi plac mult aromele cât mai autentice, pe care le găsesc în țările în care călătoresc. Ultimul achiziționat este din Dubai, ca un ulei esențial, cu miros fin, dar puternic. Îmi place și Tom Ford Tobacco Vanille.

Oaze de liniște

Când vreau să mă relaxez, mă plimb cu bicicleta sau skateboardul, dau o fugă până la Barcelona. Ies cu prietenii, stau cu mama și bunica mea, ascult muzică. Atunci când am mai multe zile libere, Costa Rica este o destinație de vis, mă întorc acolo cu drag de fiecare dată.

Cea mai frumoasă vacanță

Fiecare vacanță este specială pentru mine, mai ales când vizitez locuri noi. Cea mai recentă este cea din Bali, un loc minunat, cu o cultură deosebită, cu oameni calzi, cu locuri și peisaje superbe. Este o destinație extraordinară, unul dintre locurile în care este bine să ajungi o dată în viață, pentru o experiență unică.

Sfat despre feminitate de la mama

Naturalețea este cel mai frumos atu pe care trebuie să știi să îl păstrezi.  Să ai grijă atât de corpul, cât și de sufletul tău.

O zi obișnuită

O zi obișnuită din viața mea include zboruri dintr-o țară în alta, cu concerte, cu mult timp petrecut în hoteluri sau la filmări ori cu copiii de la Vocea României Ju­nior la repetiții, cu echipa mea la studio, lucrând la piese noi sau videoclipuri. Zilele mele nu prea seamănă.

Mărturisiri emoționante

Cred că orice mărturisire venită din suflet mă emoționează. Poate faptul că muzica mea îi ajută pe fanii mei să fie pozitivi, fericiți. Sau la Vocea României Junior, copiii din echipa mea care îmi spun că traiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Sau fani care îmi spun că și-au cunoscut jumătatea la concertele mele. Un cuplu din Mexic care s-a cunoscut la concertul meu mi-a trimis poză cu fetița lor, pe care o cheamă Inna. Dovezi frumoase de iubire.

Citește și – Interviu INNA: „E genial să faci ceea ce fac eu“

Citește și – Cum arăta INNA la debut

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Frumuseţe
Vă recomandăm: