Cum cucereşti fiecare zodie la prima întâlnire

De Stela Moisescu pe

Poţi transforma prima întâlnire într-un succes garantat dacă alegi locul şi atitudinea potrivită. În funcţie de zodie, bărbaţii au anumite preferinţe.

Iată locul unde i-ar plăcea să meargă la prima întâlnire şi care este atitudinea cu care îl cucereşti, în funcţie de zodie.

Berbec

Berbecul ar prefera să meargă la prima întâlnire într-un loc care împlică şi activitate, considerând că aşa leagă mai bine o legătură cu cineva, decât de vorbă, la o cafea. Încearcă sala de distracţii a unui mall, unde îl poţi provoca la un joc de billiard sau de bowling. Dacă totuţi nu te dai în vânt după astfel de activităţi, invită-l la cel mai nou restaurant sau club. Ca să îl cucereşti încearcă să fii cât mai jucăuşă şi imprevizibilă.

Taur

Taurul preferă la prima întâlnire doar lucrurile de calitate: un restaurant bun, muzică pe gustul lui şi canapele confortabile. Nici o seară la operă nu l-ar deranja, încheiată cu o plimbare nocturnă. Ca să îl cucereşti nu te avânta cu propuneri sexuale, căci acest nativ vrea o femeie inocentă pentru o relaţie serioasă, pe care el să o transforme într-o fată rea.

Gemeni

Gemenii preferă pentru prima întâlnire acele activităţi interactive şi care îl stimulează intelectual. Îl poţi invita la un stand up comedy sau chiar la o cafea, undeva în aer liber. Ca să îl cucereşti asigură-te că îi pui multe întrebări şi că îi răspunzi cu inspiraţie şi originalitate la ce te întreabă el. Nu aborda însă subiecte prea serioase.

Rac

Racul preferă să meargă într-un loc cât mai familiar la prima întâlnire, aşa că îi poţi spune că vrei să te ducă la cafeneaua lui preferată sau îl poţi invita să faceţi un tur al muzeelor de la voi din oraş. Îi place să vorbească despre tradiţii şi familie, iar întrebările personale nu îl inhibă, dacă ştii să le pui în momente cheie. Îl cucereşti, dacă îi arăţi că empatizezi cu el, aşa că fii atentă la sentimentele pe care le ascund afirmaţiile lui.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3