Vegetarienii au o viaţa sexuală mai bună?

De Stela Moisescu, pe

Vegetarienii par a se bucura mai mult de sex, după spusele lor, dar şi ale experţilor. Argumentele cu care vegetarienii se proclamă zeii sexului sunt suficient de pertinente…
… încât să te pună pe gânduri. Cele ale experţilor, s-ar putea chiar să te determine să tai carnea din meniu, măcar din curiozitate.

Vegetarienii au condiţie fizică, necesară în timpul sexului

Specialiştii susţin că vegetarienii ce urmează o dietă sănătoasă sunt într-adevăr mai buni amanţi.

Cei care renunţă la carne sunt mai sănătoşi. Ei consumă mai puţine grăsimi decât cei care includ carnea în meniu, aşa că nu au probmele cu kilogramele în plus care pun în pericol sănătatea.

Nu toţi vegetarienii se feresc însă de grăsimi. Cei care consumă dulciuri, pâine albă sau multe paste sunt probabil la nivelul carnivorilor în ceea ce priveşte sexul.

Totuşi, vegetarienii cu o dietă echilibrată sunt mai predispuşi să experimenteze sex de calitate decât consumatorii de carne datorită unei mai mari energii şi a indicelui de grăsime în corp, mai mic, arată associatedcontent.com.

Dietele vegetarienilor, sărace în grăsimi şi colesterol au fost comparate cu dietele sărace în grăsimi şi colesterol, dar care conţin carne. Experţii recunosc că dietele bogate în legume sunt cele mai eficiente în ceea ce priveşte condiţia fizică a unei persoane.

Alţi specialişti susţin că vegetarienii sunt per total mai sănătoşi decât consumatorii de carne, nu doar datorită dietei, ci şi a stilului de viaţă adoptat. Vegetarienii preferă obiceiurile sănătoase în general şi au un regim de viaţă mai activ.

Vegetarienii au mai multă energie, inclusiv pentru sex

Consumul redus de grăsimi este corelat cu mai multă energie. Vegetarienii care consumă multe fructe şi legume sunt, automat, mai dinamici. Mulţi vegetarieni mărturisesc că au mai multă energie, inclusiv în dormitor, în comparaţiacu perioada în care consumau şi carne.

Argumentele vegetarienilor iau în considerare mai multe aspecte, pe lângă starea de sănătate şi condiţia fizică.

Riscul de impotenţă, mai mic în cazul vegetarienilor

Potrivit eatveg.com, cauza principală a impotenţei o reprezintă sângele blocat în artere. Acesta nu mai ajunge la zona genitală, iar funcţia reproductivă este afectată. Vegetarienii susţin că riscul de blocare a arterelor este mai mare în cazul consumului de carne.

Vegetarienii se simt mai bine în pielea lor şi în dormitor

Site-ul mai sus citat a realizat un studiu în care atât vegetarieni, cât şi consumatori de carne au răspuns întrebării: „Sunt vegetarienii mai satisfăcuţi pe plan sexual?”.

Potrivit răspunsurilor, vegetarienii se simt detoxifiaţi, au pielea mai radiantă, respiraţia mai proaspătă şi un gust sexual mai dulce.

Vegetarienii s-au declarat mai încrezători în aspectul lor fizic şi în abilităţile lor sexuale. Dacă stăm să ne gândim că sexul este 90% un fenomen psihologic, potrivit specialiştilor, încrederea vegetarienilor pe plan sexual îi poate transforma în mai buni amanţi în dormitor.

Vegetarienii sunt mai tandri şi altruişti între aşternuturi

Vegetarienii susţin că dieta lor „non-violentă” le dovedeşte gentilitatea sub toate aspectele. În studiu se menţionează faptul că vegetarienii sunt mai receptivi în a oferi, nu a primi plăcere în dormitor.

Faptul că evită hrana animală din motive etice, îi tranformă pe vegetarieni în fiinţe spirituale, mai puţin egoiste, care ar fi, cel puţin, partenerii ideali pentru sexul tantric.

Vegetarienii susţin că se disting de restul prin felul în care arată, aspectul pielii, al părului, al greutăţii corporale, prin mirosul şi gustul lor, dar şi prin stilul de viaţă şi felul în care simt şi relaţionează cu alţi oameni.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!