Totul despre femeia pești în dragoste

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 24 iunie 2015, 11:51
Află totul despre delicata femeie pești, de la cum se comportă atunci când este îndrăgostită, la ce face în pat și ce experiență are în a-și găsi sufletul pereche.

 

Femeia din zodia pești: Ce caracteristici o definesc

Ca o sirenă misterioasă și senzuală ce este, femeia pești se joacă și se apropie în cercuri concentrice de bărbatul care o atrage, de slujba care o tentează, sau de obiectivul pe care și l-a propus.

Cu o minte foarte vie și plină mereu de idei, femeia pești este romantică, spirituală și toate emoțiile ei sunt adevărate furtuni sentimanetale.

Ea simte intens chiar și cele mai ușoare certuri sau critici, de aceea este bine să eviți să îi face observații, se va simți foarte ușor rănită.

Așa cum se spune în general despre semnele de apă, cu femeia pești trebuie să ai grijă, pentru că apele line sunt adânci și periculoase.

Curioasă, blândă și cu o aură mistică în jurul ei, femeia pești dă mereu impresia că știe un secret măreț, care o face să zâmbească misterios în cele mai ciudate momente.

Femeia pești caută și găsește cu ușurință înțelesurile ascunse în tot ce o înconjoară, de la interacțiuni sociale, la sensul vieții în general.

Ea nu se preocupă deloc de lucrurile superficiale, de aceea, de multe ori, femeile din zodia pești sunt îmbrăcate ciudat, au părul nepieptănat, sau au un aer boem și aiurit.

Femeile din această zodie au talentul de a face conexiuni ciudate, pe care nimeni nu le observă între oameni, lucruri, sau evenimente. O astfel de femeie este genul care știe prima că noua secretară este amanta șefului, că iubitul prietenei ei o înșală, sau că șoțul a mințit când a spus că nu știe cine a spart vaza de la mama.

Intuitive și creative, femeile din zodia pești au adesea o latură artistică pronunțată și multe dintre ele ajung cântărețe, pictorițe sau dansatoare, chiar dacă nu este meseria lor de bază.

Guvernată de neptun, femeia pești este sensibilă și are grijă mereu de cei dragi, fiind o familistă convinsă. Va avea mereu în vedere nevoile altora, chiar dacă uneori va decide să nu le respecte, sau să se ocupe de ale ei mai întâi.

Vezi ce caracteristici are bărbatul pești în pat și în relații serioase

Ce face femeia pești în dragoste

În lumea magică din mintea unei femei din zodia pești, dragostea este roz, o fantezie glorioasă, cu norișori pufoși, muzică romantică în surdină și cine cu lumânări. Fiind o mare visătoare, femeia pești crede cu tărie că iubirea este ca în filme și nimic, nici măcar experiențele proprii de viață, nu o pot convinge că realitatea este altfel.

Pentru că visează mult și trăiește hrănită de propriile fantezii, femeia pești vrea ca dragostea să fie magică, misterioasă și intensă. Bărbații pragmatici nu o atrag, pentru că nu se potrivesc ideii ei de prinț pe cal alb.

Ea își imaginează dragostea vieții ei ca o furtună de vară, de la o ploaie călduță și măruntă, care o învăluie încet, până la furtuna cu tunete și fulgere, care se termină cu căldura și soarele de după.

Nimic nu o face să se simtă mai completă și fericită decât o relație stabilă și cum găsește un bărbat de care să se îndrăgostească, femeia pești se visează la altar, își imaginează cum ar suna numele ei lângă numele lui de familie și se întreabă ce nume să dea copiiilor.

Cum se comportă femeia pești în pat

Ca mai toate aspectele vieții ei, sexul este o chestiune emoțională și spirituală pentur femeia pești. Senzuală și jucăușă, ea are tendința să facă din dormitor un cadru feeric, o pădure fermecată, un labirint misterios, o peșteră pe o plajă pustie.

Preferă decorurile și costumațiile care o transportă în fanteziile ei pline de culori și detalii și are idei foarte clare despre ce ar vrea să încerce și ce nu ar face niciodată.

Femeia pești nu face sex, face dragoste, pentru că nu ar avea niciodată contacte intime fără o puternică legătură emoțională și fără un cadru romantic.

Submisivă și ascultătoare, atâta timp cât propunerile partenerului nu sunt periculoase sau dureroase, femeia pești va dori mereu să-l satisfacă pe iubitul ei înainte de toate.

Vezi cum se comportă alte zodii de apă în pat, dragoste și noroc

Femeia pești este o floare rară și sensibilă, pe care nu trebuie să o bruschezi în niciun fel și cu care abordările foarte asertive nu funcționează. Trebuie să fii o ființă aproape la fel de blândă ca ea ca să îi intri în grații și nu te aștepta să preia vreodată frâiele relației voastre, pentru că îi place să fie condusă.

Sursa foto femeia pești sirenă: shutterstock

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro