3 moduri în care îi refuzi fanteziile perverse

De Stela Moisescu, pe

Ai observat cum unele fantezii sexuale populare în rândul bărbaţilor le pun pe femei într-o poziţie nefavorabilă? În schimb, noi visăm la scenarii erotice…
… de pe urma cărora beneficiază şi partenerii noştri. Femeile preferă să fie dominate în pat, să fie răvăşite de un străin pe stradă sau să facă sex într-un loc misterios, cum ar fi o insulă pustie. Cele trei fantezii sigur sunt şi pe placul bărbaţilor!

La polul opus, fanteziile masculine, prin natura lor perversă, întrec uneori limitele şi nu numai că nu le incită pe femei, dar reuşesc să le dezguste şi inhibe.

Iată care sunt cele mai perverse fantezii sexuale ale bărbaţilor şi ce poţi face atunci când iubitul tău îţi propune să o încercaţi pe una dintre ele.

Sex în trei

Cea mai populară fantezie a bărbaţilor este sexul în trei sau în grup. Oricum ar fi, tu nu eşti singura femeie din peisaj. Unii bărbaţi sunt atât de ademeniţi de această fantezie încât îi propun iubitei să mai aducă încă o femeie în patul lor.

Tot aceştia sunt bărbaţii care nici în ruptul capului nu ar accepta ca tu să mai aduci un alt bărbat în dormitor. Spre norocul lor această fantezie, de a face sex cu doi bărbaţi, este destul de rară în cazul doamnelor şi domnişoarelor. Evident, noi nu suntem la fel de norocoase.

Bărbaţii visează ca cele două femei cu care se află în pat să interacţioneze una cu alta, în timp ce tu chiar nu-ţi doreşti să-l vezi pe el sărutându-se, de exemplu, cu alt bărbat.
 
Soluţie de compromis: dacă nu te atrage nici să-l vezi în braţele altei femei, nici să interacţionezi tu cu ea erotic, explică-i ce anume te deranjează şi roagă-l să se pună în locul tău. Mai apoi, propune-i un preludiu sexy în timp ce vă uitaţi la un film porno care conţine scene de sex în trei, ca premiu de consolare.

Sex filmat

O altă fantezie populară în rândul bărbaţilor care tinde să îşi facă apariţia mai ales în relaţiile de lungă durată este filmarea actului sexual. Evident, noi îţi recomandăm să încerci experienţa doar cu un bărbat în care ai încredere maximă. Nu îţi oferă nimeni garanţia că partida de sex filmată sau pozele indecente nu vor ajunge pe internet după ce vă despărţiţi.

Soluţie de compromis: propune-i să faceţi sex în faţa oglinzii, dacă vrea să vadă acţiunea sau să filmaţi totul, dar să apăsaţi butonul delete imediat după vizionare.

Sex în public

Această fantezie sexuală este foarte comună şi este propusă de unii bărbaţi chiar de la începutul relaţiei. Este incitantă teama de a nu fi prins făcând sex într-un loc public, afirmă majoritatea bărbaţilor, însă tu eşti liberă să-i contrazici. Poate că pe tine nu te atrage ideea de a comite o infracţiune sau pur şi simplu nu vrei să faci sex într-un loc tare (pe bancă în parc), rece (în apă la mare) ori îngust (o cabină de probă)…

Soluţie de compromis: propune-i o escapadă pe balcon, pe care îl poţi aranja astfel încât să fie intim şi confortabil, sau în vizită, în baia prietenilor. Nimeni nu va chema poliţia, iar voi puteţi inventa orice scuză pentru care sunteţi amândoi la baie.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!