Stilul de a face sex în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

De ce unele persoane sunt mai romantice, iar altele mai vulcanice în pat? Astrologii spun că semnul zodiacal ne-a înzestrat pe fiecare cu un stil de a face sex.

Astfel, ai rămâne surprinsă să afli cât de mult din comportamentul tău sexual este dictat de zodia în care te-ai născut.  

Iată care este stilul tău de a face sex în funcţie de zodie!

Pont: stilurile de mai jos te ajută să prezici comportamentul unui bărbat în pat, doar ştiindu-i semnul zodiacal.

Berbec: stilul agresiv

Berbecul are un stil agresiv de a face sex. Pentru el preludiul este vânătoarea, aşa că odată ce a ajuns în pat trece direct la felul principal. Nu îi place să calculeze poziţiile de sex perfecte. El le schimbă repede şi după cum îi dictează instinctul, dar în mare parte va încerca să stea deasupra. Are un stil de a face sex dur şi rapid, aşa că nu oricine ţine pasul cu el. Vrea să domine, deci are multă iniţiativă şi se aşteaptă să îl urmezi supusă.

Taur: stilul în forţă

Astrele spun că Taurul posedă o forţă fizică de neegalat în pat, dar la capitolul imaginaţie mai are de lucrat. El este genul care poate sta mult timp într-o poziţie de sex dificilă, doar pentru a oferi partenerului plăcerea supremă. Nu va crea scenarii fanteziste în pat, dar ştie cum să răsfeţe simţurile partenerei. Are o tehnică deosebită, aşa că atingerile lui sunt mereu la locul şi momentul potrivit.

Gemeni: stilul fantezist

Cu un nativ în zodia Gemeni partida de sex poate dura şi sub un minut, căci preludiul este cel în care investeşte el timp şi energie. Gemenii sunt foarte jucăuşi şi au fantezii pline de erotism pe care caută mereu să le materializeze. De aceea, înainte de sexul propriu-zis va prefera să joace un rol sau să aducă în pat o jucărie erotică. Îi place sexul plasat într-un scenariu fantezist, căci preferă o stimulare intelectuală, uneia fizice.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4