Ar trebui să faci sex de Revelion?

De Mia pe
Sex

Fă exerciţii fizice

Ca să fii plină de energie o noapte întreagă, fă câteva exerciţii în timpul zilei. Desigur, nu vrei să te epuizezi, dar poţi merge jumătate de oră la sală să alergi pe bandă sau să faci cardio pe bicicleta statică sau chiar poţi merge la înot. Mişcarea te va face să te simţi mai bine şi vei rezista mai mult în faţa oboselii, astfel dacă se iveşte ocazia unei partide de sex să poţi face faţă fără probleme.

Fă exerciţii Kegel

Acestea pot constitui şi un preludiu bun, iar dacă le faci toată ziua, foarte mult sânge va circula prin zona ta intimă, crescând şansele să ajungi rapid la orgasm. Dacă ai deja un partener cu care urmează să faci sex, trimite-i încă de dimineaţă SMS-uri sexy şi promite-i că vei purta lenjeria intimă sexy, însă nu faceţi nimic până nu intraţi în anul nou.
Ar trebui să faci sex de Revelion?

Un pahar pe oră

Este petrecerea de Revelion, nu se poate să nu consumi măcar un pahar cu vin sau cu şampanie. Dar dacă ai obiceiul să bei la petreceri, limitează-te la un pahar pe oră şi bea şi apă între, ca să te menţii hidratată. În plus, gândeşte-te că dacă vei consuma prea multe băuturi alcoolice şi ajungi să faci sex în seara aceea, există şanse mari ca partida să nu fie una reuşită, pentru că alcoolul inhibă umezirea naturală a vaginului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2