Ar trebui să faci sex de Revelion?

De Mia pe
Sex

Ar trebui sau nu să faci sex de Revelion? Intimitatea sexuală într-un moment asupra căruia se pune atât de multă presiune poate fi o experienţă senzaţională sau, din contră, dezastruoasă. Vezi care sunt scenariile posibile şi cum să te pregăteşti pentru sex la petrecerea de Revelion.

Să ai prezervative la tine

Chit că mergi într-un club la petrecerea de Revelion sau aceasta va avea loc acasă la prieteni, tot ar trebui să fii pregătită cu un pachet de prezervative. Dacă totuşi nu ajungi să le foloseşti – oricare ar fi motivul – le poţi oferi cadou altor petrecăreţi.

Dormi cu o noapte înainte

Înainte de petrecerea de Revelion, fă tot posibilul să te odihneşti cât mai mult, ca la petrecere să arăţi şi să te simţi bine, dar să ai şi destulă energie ca să poţi petrece noaptea întreagă. Încearcă să dormi cel puţin opt ore în noaptea de dinainte şi o jumătate de oră pe parcursul zilei de 31.

Mănâncă sănătos

Dacă nu ştii ce se va servi la petrecere sau dacă se va servi ceva mai mult decât paharele de băutură, este important să mănânci sănătos de acasă. De dimineaţă şi la prânz mănâncă destule proteine ca să te simţi sătulă mai mult timp. În plus, dacă mănânci sănătos, scazi riscul să ţi se facă rău mai târziu, pe parcursul serii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2