Tehnici de sex oral ca să-ţi duci iubitul pe culmile plăcerii

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:37
Sex

Sexul oral nu este chiar atât de simplu precum pare. Chiar dacă partenerului tău îi place foarte mult să îl satisfaci astfel, poţi face mai multe lucruri care să îl extazieze. Uite câteva tehnici de sex oral:

Foloseşte-ţi mâinile

Cu gura poţi acoperi doar o mică parte din penisul său, aşa că pentru restul te poţi folosi de mâini – atât pentru stimularea penisului de la bază, cât şi pentru stimularea testiculelor sale. Pentru a doua parte nu trebuie să faci multe, ci doar dacă le ţii în mână, este de ajuns de plăcut pentru el.

Foloseşte-ţi limba

Deja îţi foloseşti limba când îi faci sex oral, însă şi în acest caz poţi schimba un pic obiceiurile. Nu te folosi doar de partea superioară a limbii pentru a-l satisface, ci stimulează-i frenul (cunoscut sub numele de aţa penisului) cu partea inferioară a limbii. Acolo nu ai papile gustative şi pielea este mult mai fină, astfel senzaţia poate fi mult mai plăcută. De exemplu, poţi mişca limba dintr-o parte în alta, stânga-dreapta.

Linge-l ca pe îngheţată

Nu trebuie să îi ţii „membrul” în gura tot timpul cât îi faci sex oral, ci te poţi juca şi cu mâinile şi cu limba. Ţine-l cu o mână de la bază, apoi linge-l exact ca pe o îngheţată, de jos până sus şi înapoi.
Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!