Vine vacanţa de 1 mai! Unde faci sex?

De Adina Radu, pe
Sex

1 mai aduce zile libere pentru mai toată lumea. Fie că ai doar un weekend la dispoziţie sau ţi-ai permis o săptămână întreagă de concediu, dacă pleci în lume cu iubitul nu uita să iei în bagaj şi lenjeria sexy!
Câteva studii efectuate de-a lungul anilor a arătat că oamenii, în general, se simt mai pasionali atunci când pleacă în vacanţă. Motivele ar fi simţul de libertate de libertate de la restricţiile de acasă, relaxarea, faptul că vor să se simtă bine şi – nu e o surpriză – consumul de băuturi alcoolice. Adunăm la aceşti factori disponibilitatea şi ajungem la un rezultat… foarte plăcut.

În maşină

Sexul în maşină pare déjà un lucru la ordinea zilei, nu-i aşa? Ei bine, dacă mergeţi într-un loc pe unde circulă adesea turişti, actul va fi cu atât mai plăcut. Senzaţia că puteţi fi prinşi în orice moment vă poate duce pe noi culmi ale plăcerii. De asemenea, nu trebuie neapărat să staţi pe loc când faceţi asta: dacă el se află la volan, îi poţi face sex oral în timp ce conduce…
În cort
Dacă v-aţi hotărât în ultimul moment să plecaţi până undeva dar nu aţi mai prins cazare, nu e nicio problemă. Cu cât este cortul mai mic, cu atât mai bine. Tu şi partenerul tău puteţi explora noi poziţii distractive.

În vacanţă cu copilul?

Cuplu, sex pe jos

Nu este o problemă. Chiar dacă staţi în aceeaşi cameră cu cel mic, sau chiar în acelaşi pat, puteţi aştepta până adoarme şi să vă mutaţi pe jos. Nu uitaţi să vă puneţi pături sau perne, doar nu vreţi să vă loviţi în vacanţă, nu?

În duş, în cadă

cuplu in cada, beau sampanie

Da, puteţi face asta foarte bine şi acasă. Dar în vacanţă e altceva, e cu totul altă atmosferă şi, cum spuneam şi la început, sunteţi mai relaxaţi. Fie că aveţi o cadă luxoasă sau de o cabină de duş, bucuraţi-vă împreună de acestea. Ideea este bună şi în cazul în care aţi plecat în vacanţă cu cei mici.
Mai ales în cazul părinţilor, timpul este foarte important. O vacanţă în care să vă simţiţi bine şi să faceţi sex este foarte importantă – poate chiar să reaprindă focul relaţiei.

În natură

Pentru cuplurile care adoră adrenalina şi le place acea senzaţie că ar putea fi prinşi ori văzuţi, vacanţele sunt perfecte pentru a-şi exersa exhibiţionismul. De ce? Pentru că eşti departe de casă, în locuri în care, chiar dacă eşti văzut, nimeni nu va şti cine eşti şi poate că nici nu îi va păsa.

Piscina hotelului

femeie sub apă

Dacă sunteţi genul de cuplu care preferă hotelul atunci când merge în vacanţă, de ce nu alegeţi unul care are şi piscină? Dacă aveţi parte de vreme caldă chiar şi seara, faceţi o baie în pielea goală, noaptea. Voi hotărâţi cât de departe mergeţi apoi.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!