Sex: Ştiai asta despre orgasmul feminin?

De Libertatea pentru femei, pe Ultimul update Marți, 05 aprilie 2022, 14:55
Sex

Maxima plăcere pe care o atingem noi, femeile, a fost şi va rămâne un mister pentru partenerii noştri erotici. Atuul nostru? Spre deosebire de ei, bărbaţii, avem o mare capacitate orgasmică…
Maxima plăcere pe care o atingem noi, femeile, a fost şi va rămâne un mister pentru partenerii noştri erotici. Atuul nostru? Spre deosebire de ei, bărbaţii, avem o mare capacitate orgasmică

Când se topeşte pământul sub tine…


Orgasmul simultan e râvnit de toate cuplurile. Din nefericire, mulţi s-au străduit, dar puţini au reuşit. Oricât de mult au exersat, oricât de multe eforturi au depus, totul a fost în zadar. De ce? Ultimele cercetări confirmă faptul că orgasmul simultan natural a fost şi rămâne un mit pentru cele mai multe femei. Motivul? Ecât se poate de limpede: pentru a pluti pe culmile plăcerii, avem nevoie de stimularea directă a clitorisului (nu toate, normal). Dar e posibil de atins? Fireşte! Cele care s-au bucurat de trăirea unor orgasme simultane au avut norocul să întâlnească un partener grijuliu şi priceput în alintări. Alege-l cu atenţie, aşadar!

Campioanele orgasmului multiplu

Există şi aşa ceva. Femeile care au mai multe orgasme au primit în dar de la natură un clitoris mai mare decât al celorlalte sau o anume conformaţie care-i permite să fie atins de penis. Fireşte, nu este suficient. Pentru atingerea orgasmului sunt foarte importante starea psihică şi disponibilitatea pentru trăirea experienţelor sexuale. Dacă nu le ai, mai bine renunţă!

Există orgasm prelungit?

Aşa s-ar părea. Deşi sexologi celebri spun că orgasmul femeii durează între 4-12 secunde (al bărbatului are o durată medie similară), practicanţii orientali susţin că ating o stare deosebită de orgasm profund şi continuu care poate dura 20-30 de minute, iar în situaţii excepţionale o oră sau chiar mai mult. Practică extazul tantric, dacă vrei să atingi aceste performanţe!

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!