Sex: Scapă de plictiseala din pat

De Mia, pe Ultimul update Luni, 11 aprilie 2022, 13:35
Sex

În orice relaţie de lungă durată poate exista un moment în care pur şi simplu aveţi nevoie de o schimbare, de ceva nou. Poate fi vorba de locurile în care ieşiţi, de activităţile pe care le faceţi împreună, dar şi despre viaţa sexuală de cuplu. Din fericire, soluţia este simplă şi la îndemâna ta.
I se poate întâmpla oricui. Sunteţi împreună de mult timp, vă cunoaşteţi atât de bine încât partidele de sex intră, poate fără să vă daţi seama, pe pilot automat de cum începeţi să vă sărutaţi. Nu lăsa să se întâmple asta şi cu voi, ci reîmprospătează-ţi viaţa de cuplu!
Respiră
Căutaţi să aveţi câteva momente de linişte în dormitor, şi la începutul preludiului încercaţi să respiraţi în acelaşi ritm, pentru a creşte nivelul de intimitate între voi. Specialiştii psihoterapeuţi susţin că nu este nevoie de schimbări majore pentru a reîmprospăta viaţa sexuală din cuplu, ci detaliile sunt foarte importante de asemenea.
Respiraţia sincronizată este o parte din sexul tantric, însă nu este nevoie să adopţi şi poziţiile complicate sau să staţi împreună ore în şir pentru a vă simţi conectaţi, ci puteţi incorpora acest detaliu în partidele obişnuite. Astfel veţi acorda mai multă atenţie unul altuia şi veţi fi mai prezenţi.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!