Cu şi despre sex tantric: De ce să încerci şi tu

De Adina Radu, pe
Sex

Tot mai multe cupluri încearcă sexul tantric. De ce? Pentru că aşa te conectezi cu totul la persoana iubită, iar sexul… ei bine, se spune că este extraordinar.
Datează de peste 5.000 de ani şi este o practică spirituală provenită din Asia. Ca şi Yoga sau practicile Zen, filosofia tantrică păşeşte în toate aspectele vieţii. Când vine vorba de sex, în Tantra sexul şi orgasmul înseamnă conştientizare spirituală la cel mai înalt nivel.
Cheia sexului tantric este respiraţia. Mai exact, ritmul respiraţiei. Atunci când faceţi sex, amândoi trebuie să fiţi foarte relaxaţi fizic cât şi mental, lăsaţi deoparte stresul zilnic. Orgasmul nu este ţelul sexului tantric, ci este doar un moment din întregul act, un moment de excitare supremă.
Încearcă şi tu!
Pentru început trebuie să creezi un spaţiu şi o atmosferă plăcute pentru ce va urma. Foloseşte-te de aromaterapie: lumânări sau beţişoare parfumate, uleiuri frumos mirositoare, flori sau fructe.
Pune muzica voastră preferată şi relaxaţi-vă, respiraţi adânc. Scuturaţi-vă corpurile timp de un minut întreg pentru a scăpa de tensiune şi apoi urcaţi-vă în pat.
Aşează-te la el în braţe şi începeţi să vă legănaţi în faţă şi în spate, respirând astfel: când tu expiri, el inspiră şi invers, când inspiri tu de legeni în faţă, el în spate şi vice-versa. În acelaşi timp strângeţi şi relaxaţi muşchii PC (pubococcigeus – muşchi ce se întind de la osul pubian la coccis; mişcarea mai este cunoscută şi ca exerciţiu Kegel).
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!