Sex sălbatic: 4 ingrediente salvatoare în criză

De Revista Unica, pe
Sex

Nu lăsa niciodată în grija altcuiva ceea ce te face pe tine fericită. E valabil şi pentru viaţa sexuală. Joacă-te mereu cu iubitul tău. Treptat, va începe şi el…
Fiecare relaţie a ajuns, la un moment dat, într-un punct în care s-a simţit nevoia de o schimbare. Pur şi simplu te trezeşti că respiraţia lui în ceafa ta nu mai e la fel de plăcută, iar apăsarea palmei pe sânul stâng nu mai este la fel de excitantă. La început, ai fi dat orice pentru ca gesturile lui să se repete la nesfârşit. Din păcate, natura umană e în stare să se obişnuiască aproape cu orice. Atunci începe să fie interesant să afli: alţii ce mai fac?

Naked sushi pentru el

„Naked sushi“ au botezat occi-dentalii arta japoneză numită „Nyotaimori“, care constă în a decora corpul unei femei frumoase cu mâncăruri minuţios aranjate… Un fel de platouaş uman. Bineînţeles, poţi să-ţi iei iubitul de mână şi să-l duci la un restaurant de profil, ca să afle despre ce e vorba. Dar imaginează-ţi surpriza lui – mai ales dacă îl ştii gurmand şi dacă îi place sushi făcut de tine – când te găseşte într-o seară goală şi garnisită cu orhidee şi bunătăţi! Pune o muzică liniştită în fundal, decorează cu şaluri orientale camera în care îl aştepţi, lipeşte stampe japoneze pe pereţi. Fă în aşa fel încât să fie de-a dreptul şocat de ceea ce va găsi când va deschide uşa. Iar tu, machiază-te ca o gheişă, parfumează-te cu esenţe
afrodiziace şi decorează-te. Nu e nevoie să găteşti cât pentru o săptămână, ceva frugal va fi de ajuns. Când vine, intră-ţi în rol: sfioasă şi dedicată, fără nicio privire complice. Va fi nevoit să intre în jocul tău.

Încearcă plăceri interzise

Când doi oameni se iubesc, aproape nimic nu ar trebui să le fie interzis. În privinţa amorului anal însă, întotdeauna au existat dispute. Bineînţeles, bărbaţii sunt cu cererea – amatori de orice orificiu din corpul femeii! De multe ori, aceasta nu e deloc la fel de receptivă, chiar dacă în rest e pasională şi îi place să se joace, dacă se poate, la nesfârşit. Şi asta nu pentru că nu ar simţi şi erotismul zonei respective, ci pentru că este extrem de sensibilă. Bărbatul în cauză va trebui să aleagă cu grijă momentul în care să-i ofere iubitei lui această experienţă – dacă vrea să fie sigur că ea o va primi ca pe o delicatesă, şi nu ca pe un chin. Iubitul tău se roagă de tine să te convingă? Ca tehnică pregătitoare, să încerce o penetrare uşoară cu degetul lubrifiat, în timp ce îţi stimulează clitorisul cu limba. Altă metodă este să exersaţi postura pe la spate. Când eşti extrem de excitată, poate încerca să te penetreze anal – foarte uşor şi neapărat folosind un lubrifiant. Treptat, te vei relaxa din ce în ce mai tare şi vei ajunge să fii tu cea care îi ceri să o facă.

Planifică precum un manager

Bărbaţilor nu le place asta. Chiar dacă ştiu prea bine că viaţa sexuală împlinită este baza unei relaţii reuşite… şi a liniştii lor în casă, până la urmă. Cum femeilor le place atât de mult să despice firul în patru, le revine misiunea de a face din patul conjugal raiul pe pământ. Ei se excită dintr-un foc din te miri ce, şi atunci le place să acţioneze. În primele luni de relaţie, trebuie să ai grijă ce porţişi cum treci prin preajma lui. La un moment dat, te trezeşti că se plictiseşte şi, mai mult sau mai puţin conştient, începe să-şi dorească „altceva“. Atunci intră în scenă planificarea. Tu deja ştii ce şi cum îi place, trebuie doar să pui în scenă, cu nevinovăţie, „întâmplarea“. Evită cu orice preţ gesturile care se repetă; ele se transformă în rutina care ucide pasiunea.

Videochat la purtător

Cum îl pui pe jar pe un iubit workaholic sau care e plecat departe? Obişnuieşte-l să comunice cu tine pe messenger. Când nu se aşteaptă, porneşte camera video şi oferă-i o şedinţă de videochat specială. Te
îmbraci cu nişte desuuri care să-i mute gândul de la orice altceva şi începi cu un striptease decisiv. Când crede că s-a încheiat, de fapt tu de-abia începi. Scoate-ţi arsenalul de jucării erotice din sertarul secret şi foloseşte-le cu maximă sinceritate. Cel mai intens ar fi ca el să nu fi bănuit vreodată că există. Ca să fie şi mai autentic, sună-l şi geme-i în ureche în timp ce îţi provoci orgasme cu vibratorul. Dacă e prin preajmă, nu va şti cum să nimerească drumul mai repede până la tine! Dacă nu, va avea material pentru fantasme până când vă veţi reîntâlni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!