Sex pe puncte

De Revista Unica, pe
Sex

Punctul G este celebru, şi mai nou au apărut pe „piaţă” şi „prietenii” lui: punctul A şi punctul U. Trebuie să faci cunoştinţă cu ei!
Anatomia sexuală feminină nu încetează să ne uimească, oamenii de ştiinţă continuă să descopere puncte fierbinţi. Majoritatea bărbaţilor cred că ştiu despre ce e vorba, dar când îi iei la bani mărunţi… N-ai idee ce panoplie de senzaţii ascunde acea zonă atât de misterioasă, care este conţinută în adâncurile vaginului tău şi în imediata lui vecinătate. Explorează-le împreună cu iubitul tău – sau chiar şi de una singură, măcar la început – şi descoperă nenumărate bucurii simple…

Punctul G este vedetă

Situat la doi-trei centimetri de intrarea în vagin, pe peretele anterior al acestuia, punctul G a fost descoperit de un sexolog neamţ, pe nume Ernst Grafenberg, prin 1950. O versiune mai nouă asupra acestei zone ar fi cea care spune că, de fapt, clitorisul este mult mai mare decât se credea, numai că o parte din el este internă. Ei bine, la confluenţa dintre acest mare clitoris şi începutul peretelui vaginal se află punctul G. Dincolo de complicatele teorii medicale însă, punctul era cunoscut încă de pe vremea Kamasutrei, ca dovadă poziţiile speciale pentru stimularea lui. În general, acelea în care femeia este deasupra şi cu spatele către bărbat sunt favoritele în acest scop. Cum îl descoperi? În primul rând, trebuie să fii foarte relaxată. Încearcă manevra în baie, în apă fierbinte, de exemplu. Introduci degetul arătător al mâinii drepte în vagin şi masezi uşor peretele dinspre abdomen. Îl poţi simţi ca pe o zonă mai „spongioasă” decât restul – ca senzaţie tactilă. Altfel, acest punct atins uşor te face imediat să tremuri de plăcere. Dacă ai încredere, roagă-l pe iubitul tău să facă manevra pentru tine, atunci când sunteţi în preludiu. Dacă însoţeşte mişcarea şi de o stimulare orală a clitorisului, poate câştiga certificatul de amant măiastru: vei avea unul dintre cele mai delicioase orgasme!

Punctul A câştigă teren

Descoperit în anii ’90 de către doctorul malaiezian Chua Chee Ann, punctul A (sau AFE – de la „Anterior Fornix Erogenous”, adică zonele erogene de pe peretele anterior al vaginului) se află la jumătatea distanţei dintre punctul G şi cervix. Ceea ce are special acest punct este că produce o foarte rapidă lubrifiere a vaginului, chiar dacă iniţial femeia nu avea niciun chef de vreo interacţiune sexuală. Iar aceasta deschide poarta către nenumărate orgasme. Malaiezianul susţine că mai importantă decât descoperirea punctului este tehnica specială pentru stimularea lui – care nu implică poziţii speciale, nici manevre complicate, dar e neasemuit de secretă şi n-o divulgă decât dacă plăteşti o sumă frumuşică. Dincolo de tehnica de marketing clasică, n-ai decât să cercetezi cu propriile-ţi mijloace dacă există sau nu un asemenea punct-minune în locul descris. Un vibrator special, cu un uşor unghi la distanţa potrivită, ar fi de mare ajutor. Sau un deget îndoit cu măiestrie. Ca să fii sigură că nu scapi zona, poţi să faci mişcări circulare pentru a acoperi o arie cât mai generoasă. Cum îţi dai seama că l-ai dibuit? Lubrifierea abundentă ar trebui să fie semnul.

Punctul U rupe gura târgului

Între orificiul vaginal şi clitoris se află orificiul uretral. Zona din jurul lui este, pentru cunos¬-
cători, plină de delicii. Răspunde cu promptitudine la stimularea orală şi, judecând după terminaţiile nervoase, are cam aceeaşi sensibilitate ca şi zona din vârful glandului la bărbaţi. Secretul lui este asociat cu senzaţia de urinare, care este pentru multe femei un prilej de delectare. Dacă, înainte de a face dragoste, bei un pahar cu suc sau un ceai mare aromat, în afară de efectele afrodiziace, mai obţii şi o mărire a vezicii urinare, care va crea o presiune asupra punctului în timp ce eşti penetrată. E posibil ca, odată cu orgasmul, să simţi senzaţia puternică de micţiune. Relaxează-te, pericolul să-ţi dai drumul este minim datorită excitării. Dacă vrei să fii sigură că nu se întâmplă nimic, poţi să înceci „amorul cu vezica plină” împreună cu iubitul tău în baie. Orgasmul obţinut prin stimularea punctului U atunci este u…luitor!

Anatomie fierbinte

Punctul U se află chiar în dreptul orificiului uretral, punctul G la 2-3 centimetri în interiorul vaginului, pe peretele anterior, iar punctul A puţin mai în interior… La nevoie, arată-i iubitului tău planşa, pentru a nu exista nicio nelămurire. Dar mai întâi găseşte-le tu!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro