Sex: Până la urmă de ce vor bărbaţii sex anal?

De pe
Sex

Am evoluat în privinţa sexului şi totuşi sexul anal rămâne un subiect tabu deşi 25% dintre cuplurile heterosexuale îl practică săptămânal. Bărbaţii, mai ales, sunt foarte atraşi de sexul anal. De unde această atracţie inexplicabilă pentru noi, femeile?
Dacă ai încă dubii cu privire la fantezia sexuală a iubitului de a face sex anal cu tine, poate că ai nevoie de ceva lămuriri. Află care sunt principalele motive pentru care iubitul tău vrea să facă sex anal!
Îi place să deţină controlul
Chiar dacă seamănă puţin cu un raport de sclavie (deşi asta chiar e plăcut în tehnicile de sadomasochism şi bondaj), faptul că deţine controlul asupra plăcerii tale este foarte excitant şi reconfortant pentru el. Iar dacă atingi orgasmul prin sex anal, ghici cine se va simţi ca un mascul feroce?
Este o dovadă că ai încredere în el
Faptul că îl laşi să exploreze cea mai intimă parte a corpului tău înseamnă că ai încredere în el şi în viaţa voastră sexuală, iar asta îl face să se simtă special şi dorit. Mândria personală îi creşte garantat dacă până acum ai fost reticentă în privinţa sexului anal dar vrei să încerci cu el.
Este mai puţin practicat şi deci, mai incitant
La un moment dat, deşi rămân la fel de satisfăcătoare, sexul vaginal şi sexul oral devin normă şi iubitul tău vrea ceva nou. Dacă eşti dornică de o astfel de diversitate, va fi extaziat să pui în aplicare fantezia sexuală care îl bântuie de ceva timp. Ca şi sexul cu o nouă parteneră sau sexul în 3, sexul anal este o parte din acele practici nebunatice care îţi revigorează viaţa sexuală.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!