Dragoste: 5 lucruri pe care ar trebui să le ştii despre iubitul tău

Ultimul update Vineri, 18 februarie 2022, 11:34
Sex

Chiar şi după o viaţă întreagă trăită împreună nu poţi ştii totul despre persoana iubită. Unele lucruri sunt mai importante decât altele, iar orice iubită ar trebui să ştie lucrurile astea despre partenerul ei!
Ce poate repara
Bărbaţilor le place să repare lucruri. Fie că este vorba de maşina pe care a primit-o ca moştenire de familie, fie că este vorba de mobila din casă sau de computer, cu siguranţă şi iubitul tău are o plăcere în a-şi folosi mâinile pentru a repara ceva. De ce ar trebui să ştii asta? Ei bine, pe lângă evidentul motiv – că te poate ajuta atunci când ai nevoie – îi arăţi că te interesează atât de mult de persoana lui şi că vrei să ştii cât mai multe lucruri despre el.
Micile preferinţe
-în materie de mâncare. De exemplu, dacă vrei să-i faci o surpriză şi să-i găteşti o cină romantică, indicat ar fi să-l întrebi dinainte dacă este alergic la vreun ingredient sau dacă este ceva ce nu-i place să mănânce. Pe lângă asta, nu ştii niciodată când veţi fi puşi în situaţia să vorbiţi unul despre preferinţele celuilalt şi atunci vă veţi da seama că nu ştiţi prea multe, de fapt.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!