Sex de dimineaţă: Plăcere pentru amândoi

De Adina Radu, pe
Sex

Ştii bine că bărbaţilor le place să facă sex dimineaţa, nu doar pentru că se trezesc… într-un anume fel, ci şi pentru că hormonii sunt mai activi atunci. Ei bine, află că în ultima vreme, nu doar ei au chef de o partidă scurtă înainte de a merge la serviciu, ci şi femeilor.
Sunt câteva lucruri de care trebuie să ţii cont când vrei să faci sex de dimineaţă:

Nu plănuiţi dinainte

Pentru că dimineţile sunt de obicei stresante şi timpul este scurt, nu plănui dinainte cu partenerul să faceţi sex, este cu atât mai plăcut dacă e spontan, dacă vine din partea amândurora. Ideea sexului de dimineaţă este să vă pună pe amândoi într-o dispoziţie bună – nu există o cale mai bună să te trezeşti!

Nu uita de protecţie

Şi cum spuneam că vă simţiţi mai bine când este spontan, totuşi e important să nu uitaţi de contracepţie, aşa că cel mai bine ţineţi aproape ori pastila anticoncepţională ori o cutie de prezervative – sau orice metodă folosiţi.

Nu uita de punctele erogene

Mai mult, pentru timpul este scurt şi nu aveţi timp de preludiu, este important să îi stimulezi toate zonele erogene, la fel trebuie să facă şi el pentru tine, pentru a fi gata de acţiune cât mai repede.

De ce să faci sex dimineaţa

Dimineaţa îţi miroase gura urât, eşti nemachiată, părul stă în toate direcţiile şi încă nu te simţi în stare să te mişti prea mult… Nicio problemă!  Te poţi duce repede până la baie să te speli pe dinţi şi să te aranjezi un pic şi dacă tot te simţi prea obosită, puteţi sta în poziţii comode pentru amândoi – de exemplu te poate penetra pe la spate, tu stând pe burtă.
Pe scurt, sexul de dimineaţă poate face diferenţa între o zi bună şi una grozavă.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!