Sex la birou: Avantajele locului de muncă

De Adina Radu, pe
Sex

Eşti o femeie de carieră şi petreci cea mai mare parte a zilei la birou. Nu ai un iubit, sau cel pe care îl ai este angajat al aceleiaşi companii. Sexul este foarte important într-o relaţie, dar atunci când nu ai timp şi de asta, ce faci?
Plăcere după program
Nu toţi angajaţii unei companii părăsesc locul de muncă la aceeaşi oră, ba chiar mulţi rămân peste program. Cu cât birourile din jur sunt mai goale, cu atât ai tu mai multe şanse să-ţi cooptezi iubitul pentru o partidă scurtă şi fierbinte.
Adrenalina
Cei care preferă să facă sex în natură adoră adrenalina, senzaţiile tari pe care le simt atunci când ştiu că pot fi prinşi. La birou este exact acelaşi lucru.
Preludiul lung
Dacă eşti sigură că vrei să faci sex la birou, îţi poţi anunţa iubitul de intenţiile tale. Nu îi spune asta direct, ci lasă-i câteva indicii senzuale: SMS-uri incitante, sticky-notes (dar ai grijă să nu le vadă nimeni altcineva), săruturi pasionale când nu este nimeni în preajmă. Până la sfârşitul programului numai la asta se va gândi.
Te simţi sexy
Ţinuta office poate fi foarte provocatoare: fusta strâmtă cu talie înaltă îţi scoate fundul în evidenţă, pantofii cu toc asemenea, iar o cămaşă see-through îi va lăsa imaginaţia partenerului să zboare. În plus, te vei simţi şi tu atractivă şi sexy, mai ales dacă adaugi şi o pereche de chiloţei obraznici.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!