Poziţii de sex pe care trebuie să le încerci în 2014

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:26
Sex

Un nou an, noi experienţe pe care ţi le propui. Dacă ţi-ai făcut multe planuri pentru 2014, nu uita să faci şi din viaţa intimă o prioritate. Ce poziţii nu ar trebui să ratezi anul acesta:

Cascada

Este o poziţie sexy, însă nu de lungă durată, pentru că partenerul tău va trebui să stea cu capul în jos. Aşază-l pe marginea patului, întins pe spate, dar de la mijloc ar trebui să stea atârnat în jos. Tu te aşezi deasupra lui, ca în poziţia normală când tu stai deasupra. Sângele va ajunge şi în capul său, iar cei care au făcut sex în această poziţie deja spun că ei au avut parte de senzaţii cu totul speciale atunci când au ajuns la orgasm.
Poziţii de sex pe care trebuie să le încerci în 2014

Cu susul în jos

Poziţia este pe cât de interesantă, pe atât de complicată. Ca să ajungeţi să faceţi sex în această poziţie trebuie ca tu să te întinzi mai întâi pe spate, iar el deasupra ta, însă cu spatele către tine, apoi el se întinde pe abdomen din această poziţie. Tot din această poziţie trebuie să te penetreze, dar după ce îţi înfăşori picioarele în jurul lui, ca să-ţi ridici pelvisul. Poziţia este bună pentru bărbaţii foarte dotaţi şi pentru când vrei să ajungi la orgasm în punctul G. Ca să îl ajuţi din această poziţie îi poţi susţine posteriorul.
Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!