În ce poziţii faci sex dacă eşti grăsuţă

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:37
Sex

Cele mai multe femei nu s-ar simţi confortabil să facă sex cu un partener mai slab decât ele, cel puţin la început. Dar kilogramele în plus sau în minus nu ar trebui să fie o piedică în calea împlinirii tale sexuale. Iată câteva poziţii sexuale în care te poţi simţi extraordinar, chiar dacă eşti mai plinuţă:
Înainte de a începe partida de sex, ai nevoie de câteva obiecte în dormitor: câteva perne mai mari şi o saltea mai tare, care să nu se mişte prea mult odată cu voi şi lubrifiant.

Tu deasupra

Contrar a ceea ce se crede în general, chiar dacă eşti mai grăsuţă, nu îţi vei strivi partenerul în timp ce faceţi sex, dacă tu stai deasupra. Totuşi, va fi nevoie să îţi aşezi colăceii până ce ajungi într-o poziţie cât mai comodă pentru amândoi – burtica atârnă, asta e! Pentru a avea mai mult control asupra poziţiei, nu sta dreaptă, ci sprijină-te în braţe, pe pat, ori în faţă, ori în spate. Mai departe, dacă oboseşti repede sau nu eşti destul de mobilă în această poziţie, partenerul te poate susţine şi se poate mişca de sub tine.
De asemenea, poţi sta în aceeaşi poziţie, însă cu faţa îndreptată spre picioarele lui, nu spre faţa lui. Senzaţiile sunt la fel de plăcute şi te vei simţi mai bine, mai ales dacă nu te simţi bine în pielea ta.
Citeşte continuarea acestui articol pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!