Mituri despre sex din popor

De Sandra S., pe Ultimul update Joi, 24 martie 2022, 11:27
Sex

În orice popor vei găsi anumite vorbe, zicale, credinţe sau tradiţii pe care oamenii le păstrează, deşi sunt neadevărate încă de la prima vedere. Şi totuşi unii continuă să le creadă… Uite ce mituri de sex din popor am găsit – amuzante sau nu?

Te înşală dacă îi plutesc…

Se spune că dacă bărbatului tău îi plutesc testiculele atunci când face baie (în cada plină cu apă, desigur) îţi este infidel. Explicaţia ar fi că sunt mai uşoare după ce ejaculează, însă această idee nu este în niciun caz adevărată – în primul rând că lichidul seminal nu este stocat în testicule şi în al doilea rând, nu plutesc.

Dacă îi pui menstruaţie în cafea, va fi al tău pentru totdeauna

Dacă ne îndreptăm spre capitolul vrăji, aceasta este una dintre cele mai scârboase pe care le-am auzit vreodată. Se spune că dacă o femeie este îndrăgostită de un bărbat şi vrea ca acesta să fie al ei pe vecie, ar trebui să-i facă o cafea în care să toarne câteva picături din propria menstruaţie. Desigur, nu există nicio legătură sau explicaţie logică cu sentimentele oamenilor, dar unele femei încă fac aceste lucruri.

Dacă are picioarele mari, atunci este foarte bine dotat

Acest mit poate fi parţial adevărat. Dacă are labele picioarelor nu înseamnă neapărat că are şi un organ genital mare, ci există mai multe şanse să fie dotat pentru că: dacă are picioarele mari, înseamnă că este înalt. Cu cât este mai înalt şi mai dezvoltat, cu atât extremităţile vor fi mai mari, aşadar şi penisul său.
Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!