Sex: Mănâncă pentru a-ţi creşte libidoul!

De Adina Radu, pe
Sex

Câteodată se întâmplă să ne vină mai greu cheful de distracţii în dormitor, în special din cauza stresului din viaţa de zi cu zi, iar câteva şoapte sexy nu mai sunt de ajuns. Ce e de făcut în această situaţie? Simplu. Există anumite alimente care îţi cresc libidoul. Iată despre ce este vorba:

Ciocolata

Ciocolata ne elevează starea de spirit, dar, în acelaşi timp, ne creşte apetitul sexual. Ciocolata conţine triptofan, un aminoacid esenţial utilizat de creier în stimularea sexuală.

Migdalele

În cazul migdalelor este de ajuns să le simţi parfumul, nu neapărat să le mănânci, pentru a-ţi veni cheful să faci sex. Mai mult, migdalele conţin arginină, un aminoacid care creşte tensiunea, astfel sângele poate ajunge mai uşor la organelle sexuale.

Fructele Goji

Mai sunt cunoscute sub numele de „fructele Viagra”. Pe lângă beneficiile asupra libidoului, fructele goji conţin şi foarte mulţi antioxidanţi.

Usturoiul

Nu este chiar plăcut să mănânci usturoi înainte de a te întâlni cu iubitul, însă o igienă orală bună ar trebui să rezolve problema. Usturoiul conţine alicină, o substanţă care îmbunătăţeşte circulaţia sanguină în zona pelviană.

Seminţele de dovleac

Zincul care se găseşte în seminţele de dovleac creşte nivelul de testosteron din organism – şi odată cu acesta şi libidoul.

Avocado

Acest fruct nu doar are multe vitamine şi este indicat să-l mănânci mai des, dar îţi şi îmbunătăţeşte starea generală. Astfel vei avea mai mult chef să petreci timp cu iubitul, în pat.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!