8 lucruri care îi excită pe bărbaţi

De Mia pe
Sex

Spiritul aventurier

Nu trebuie să fii varianta feminină a lui Indiana Jones, să mergi mereu în aventuri în care să te trezeşti legată, cu o suliţă la gât, înconjurată de băştinaşi. În schimb, poţi fii deschisă la noile propuneri ale iubitului, atunci când vrea să încerce poziţii noi sau lucruri noi – interpretare de rol, bondaj uşor. Trebuie să ştie că poate discuta cu tine orice, inclusiv astfel de subiecte mai delicate.

Vorbitul murdar

Unii bărbaţi sunt excitaţi de femeile care ştiu să fie doamne în ochii lumii şi femei fatale în pat. Dacă nu foloseşti cuvinte obscene zi de zi, cu atât mai mare va fi surpriza când te va auzi şoptindu-i cuvinte perverse în ureche în timpul preludiului sau în timpul partidei de sex.
8 lucruri care îi excită pe bărbaţi

Costumaţii speciale

Domnişoara asistentă, şcolăriţa sau menajera – acestea sunt doar trei dintre zecile de costume la care bărbaţii visează, poate un pic clişeic, când se gândesc la noutăţi în dormitor. Poţi fi o altă persoană cu totul în ţinută, iar noua „personalitate” îl va incita foarte mult.

Dacă eşti îngrijită

Nu trebuie să te machiezi intens, să porţi cele mai scumpe haine şi să mergi de două ori pe săptămână la salonul de cosmetică. Bărbaţilor le plac femeile care ştiu să se îngrijească – fără să cheltuiască sume enorme în acest sens, ci mai degrabă să aibă bunul-simţ dezvoltat. Dacă ai grijă de tine, îi arăţi că te iubeşti, că poţi avea grijă şi de el dacă va avea nevoie, dar şi că poţi creşte un copil fără problemă.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2