8 lucruri care îi excită pe bărbaţi

De Mia pe
Sex

Potrivit ultimelor studii în materie de sex, atât bărbaţii, cât şi femeile se gândesc la fel de mult la relaţiile intime pe parcursul unei zile. Diferenţa este că pe ei îi excită lucruri diferite faţă de noi. Cum ar fi…

Lenjeria intimă albă

Din când în când îi poţi face o surpriză – poartă o pereche de chiloţi simpli, albi. Se pare că pe bărbaţi, chiloţii albi îi duc cu gândul la inocenţă, poate chiar virginitate în unele cazuri. Asta nu înseamnă că trebuie să îi porţi tot timpul, pentru că n-ar mai fi la fel de fermecători, însă trebuie să ai măcar o pereche la îndemână.

Ştii să lucrezi pe computer

Eşti feminină, sigură pe tine, tocurile înalte sunt la ordinea zilei, iar rochiile din dulap îţi vin toate ca turnate. Şi totuşi feminitatea parca nu este de ajuns. Iubitul tău este aţâţat şi de gândul că te descurci să lucrezi cu computerul – mai mult decât presupune jobul tău. Nu trebuie să lucrezi în IT, dar el ştie că poate conta pe tine că nu îl vei suna disperată când apare prima etichetă de eroare de Windows.

Ideea de sex oral

Chit că eşti bună la sex oral sau nu prea, oricum orice fel de activitate gură-organ masculin de reproducere este o bucurie pentru el. De fapt, se excită numai la gândul că tu, în calitate de iubita lui, îl accepţi în totalitate şi eşti de acord să îl satisfaci în acest fel, iar în tot acest timp el poate sta relaxat.

Când eşti proaspăt ieşită din duş, în prosop

Miroşi frumos, a şampon şi a gel de duş, încă nu te-ai dat cu creme, parfumuri sau farduri. Pielea este încă puţin umedă, ca atunci când eşti transpirată după o partidă excepţională de sex. În plus, eşti în pielea goală, acoperită doar de o singură bucată de material ce poate fi dată jos foarte uşor – accesul rapid este încă un factor care îl excită atunci când te vede proaspăt ieşită din duş.
Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2