În cuplu: Cât de mult sex faci? Ce spun psihologii că este normal!

De Mia, pe

Cât de des faci sex? O dată pe zi? De două ori pe săptămână? O dată la trei luni? Ai făcut sex cu o grămadă de bărbaţi sau ai rămas cu acelaşi dintotdeauna? Obişnuieşti să înşeli? Se pare că orice am crede că este normal în vieţile noastre sexuale, se pare că ceea ce ne oferă cea mai mare satisfacţie e tot să facem mai mult, mai bine şi mai gălăgios decât vecinul.
Un grup de cercetatori sociologi de la University of Colorado au publicat recent un studiu care arată că sexul seamănă într-un fel cu salariile câştigate: cu cât salariul tău este mai mare decât al celorlalţi, cu atât eşti mai fericit. Astfel, cu cât faci sex mai mult, mai bine, mai altfel decât prietenii tăi, cu atât te simţi mai împlinit.
Oamenii sunt foarte competitivi şi tocmai de aceea au această nevoie să epateze – unii prin haine şi maşini, alţii prin bijuterii şi case immense, iar alţii prin realizări, călătorii, locuri de muncă şi aşa mai departe. Despre sex nu vorbeşti cu oricine, ci cu prietenele cele mai apropiate, dar tot trebuie să te simţi mai bună, trebuie să ai orgasme mai multe, dacă se poate chiar multiple, spun oamenii de ştiinţă.
Dragoste şi sex: Cum îi spui iubitului tău care nu te satisface în pat?
Cu toate acestea, uităm un lucru foarte important: în loc să facem sex de plăcere, am ajuns să facem doar pentru a ne simţi mai buni ca alţii. Iată câteva motive pentru care ar trebui să iei o gură de aer şi să faci sex pentru tine, nu de dragul competiţiei:

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!