5 idei preconcepute despre homosexuali

De Sandra S., pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:35
Sex

Mai avem de bătut drum lung până ajungem toleranţi şi paşnici. Noi ca oameni, ca societate şi ca populaţie la nivel global. Şi tot din cauza lipsei de toleranţă nici măcar nu încercăm să înţelegem ce se petrece într-un cuplu de homosexuali. Iată câteva dintre cele mai des întâlnite idei preconcepute despre cuplurile de acelaşi sex şi care este adevărul:

Copiii crescuţi de cupluri de gay vor deveni gay la rândul lor

Un copil are la fel de multe şanse să devină gay chiar dacă este crescut de o familie exagerat de conservatoare şi tradiţională de heterosexuali, nu doar dacă este crescut de părinţi de acelaşi sex. În plus, studiile au dovedit că un copil devine gay fără să conteze dacă este crescut de părinţi de acelaşi sex sau de sex opus.

Femeile devin lesbiene doar după ce au avut experienţe urâte cu bărbaţi

Nu experienţele neplăcute sunt decisive în orientarea sexuală, ci pur şi simplu te simţi mai împlinit cu un sex, decât cu altul. Potrivit unei cercetări, cele mai multe lesbiene au avut experienţe sexuale şi cu bărbaţi, nu au avut relaţii toxice, însă pur şi simplu se simt mai bine în relaţii cu femei.

Relaţiile heterosexuale sunt mai bune decât cele homosexual

Având în vedere că în acest caz este vorba de calitatea unei relaţii, cel care poate decide dacă îi este mai bine într-o relaţie heterosexuală sau homosexuală este doar cel implicat.
Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!