Dragoste şi sex: 5 moduri în care îţi sabotezi singură relaţiile

De Mia, pe

Nici nu îţi dai seama când pui presiune degeaba pe relaţia ta, care începe să se strice încetul cu încetul. Iar când ajungeţi să vă despărţiţi, parcă nici nu ştii ce te-a lovit. Stai un pic, respiră, analizează-te şi află dacă nu cumva te auto-sabotezi.
Sfaturi, sfaturi
Atunci când nu ştii ce anume nu merge în relaţia ta, tinzi să vorbeşti cu prietenele tale, să iei sfaturi de la cei din jur ca să-ţi faci propria relaţie să meargă. Sigur, sexul este şi el important în relaţie şi ar trebui să vă daţi destul timp să vă simţiţi bine, ca şi timpul doar pentru voi doi – nu sunt sfaturi rele, însă nu te pierde în ele. Fiţi voi, unici şi diferiţi de restul lumii şi „ajustează” sfaturile pe care le primeşti situaţiei tale, nu le lua ca atare – inclusiv acesta.
Dragoste şi sex: 10 lucruri care îţi fac relaţia mai frumoasă
Cu cine porţi discuţiile serioase
Sigur, bărbaţilor nu le plac discuţiile lungi şi care nu ajung la un rezultat în timp util. Femeile sunt cele care discută, extrapolează şi polemizează, în timp ce bărbaţii caută cele mai bune soluţii şi dau sfaturi. Ar fi logic ca discuţiile serioase despre relaţia ta să le porţi cu prietena ta cea mai bună, nu-i aşa? Ei bine, foloseşte-o pe ea doar pentru repetiţii şi nu uita că partenerul tău este cel cu care ai relaţia şi cu el ar trebui să vorbeşti în acest caz.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!