Dragoste: Legătura dintre vocea sexy şi succesul la bărbaţi

De Adina Radu, pe
Sex

Aşa cum şi mirosul unei persoane este foarte important şi vocea este o trăsătură importantă în alegerea partenerului de viaţă. Ba chiar, vocea poate influenţa foarte mult atracţia pe care o simte o persoană faţă de cealaltă.
Se ştie de mult timp că bărbaţii atrăgători au adesea vocile groase şi profunde, iar mai multe cercetări pot dovedi acest lucru.  De exemplu, într-un studiu mai multe persoane, de ambele sexe, au fost rugate să dea note unor bărbaţi – cât de atrăgători, sexy şi încrezători îi găsesc pe aceştia – doar auzindu-le vocile. Astfel, cei cu vocile mai groase au fost notaţi drept cei mai frumoşi.
Vocea unui om oferă indicii către trăsăturile fizice, iar cei care le ascultă pot lega chiar cu uşurinţă tonul vocii de persoana căreia îi aparţine – asta spune un studiu efectuat în urmă cu 10 ani. Mai mult, vocea îţi spune nu doar cum arată o persoană, ci şi ce viaţă sexuală are.

Legătura dintre voce şi activitatea sexuală

La bărbaţi, o voce mai puternică a fost corelată cu umerii largi şi un bazin mic, iar la femei, o voce atrăgătoare a fost legată de o talie subţire – toate acestea trăsături ale persoanelor cu sex-appeal. În plus, bărbaţii şi femeile cu vocile considerate mai frumoase au vieţi sexuale active, cu un număr mai mare de parteneri.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!